Quantcast Healing Layout not working - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
08-27-18, 02:38 PM   #1
JDiva
A Defias Bandit
Join Date: Dec 2016
Posts: 3
Healing Layout not working

Hi there,

i hope you can help me identify the problem. The default Healing layout looks a litte weird to me. It used to be dark and it's a lot smaller than in previous versions. It also has the "0.0k" right in the middle of it. Is that how it's supposed to look after the first install?

I added screenshots of both the healing and dps profile for comparison.

Thanks a lot!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Healing Layout.png
Views:	116
Size:	118.7 KB
ID:	9094  Click image for larger version

Name:	DPS Layout.png
Views:	82
Size:	44.1 KB
ID:	9095  
  Reply With Quote
09-14-18, 01:32 PM   #2
RayOut
A Murloc Raider
 
RayOut's Avatar
Join Date: Jul 2018
Posts: 6
same here.
  Reply With Quote
09-21-18, 05:48 AM   #3
RayOut
A Murloc Raider
 
RayOut's Avatar
Join Date: Jul 2018
Posts: 6
solved. replacing the files wasn't enough. you need to clean install the UI (delete WTF and Interface file)

Edit: sry. problem still remains

Last edited by RayOut : 09-22-18 at 05:07 PM.
  Reply With Quote
09-21-18, 12:42 PM   #4
Unterhosengummi
A Defias Bandit
Join Date: Aug 2016
Posts: 3
Originally Posted by RayOut View Post
solved. replacing the files wasn't enough. you need to clean install the UI (delete WTF and Interface file)
mine is a clean install but it dosent work
  Reply With Quote
09-22-18, 05:08 PM   #5
RayOut
A Murloc Raider
 
RayOut's Avatar
Join Date: Jul 2018
Posts: 6
Originally Posted by Unterhosengummi View Post
mine is a clean install but it dosent work
yeah my mistake. I was playing with dps layout and forgot to switch. the issue with the healer layout still remains
  Reply With Quote

WoWInterface » Featured Projects » RealUI » Healing Layout not working

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off