Quantcast
Ace3 for Classic? - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
08-10-19, 06:08 AM   #1
AG007
A Murloc Raider
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jul 2014
Posts: 5
Question Ace3 for Classic?

Is this under development or do anyone know if there is a version that works for Classic already?

Thanks in advance!
  Reply With Quote
08-10-19, 06:11 AM   #2
yess
A Fallenroot Satyr
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: May 2008
Posts: 23
Seems to work ok. I did not have any issues with fixing my Ace3 addonss during the current stress test.

The stress test is still running so you can test it yourself.
  Reply With Quote
08-10-19, 06:13 AM   #3
AG007
A Murloc Raider
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jul 2014
Posts: 5
I'm currently running the latest version and getting errors.
Which version do you use?
  Reply With Quote
08-10-19, 06:20 AM   #4
wardz
A Deviate Faerie Dragon
 
wardz's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Apr 2014
Posts: 12
Latest alpha version should work for classic.
  Reply With Quote
08-10-19, 06:37 AM   #5
yess
A Fallenroot Satyr
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: May 2008
Posts: 23
I have used version Ace3 Release - Revision r1214 (June 26th, 2019)
  Reply With Quote
08-10-19, 06:46 AM   #6
AG007
A Murloc Raider
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jul 2014
Posts: 5
Tried the alpha version released a few days ago and it seems to work without any errors so far. Thanks a lot guys
  Reply With Quote

WoWInterface » Classic - AddOns, Compliations, Macros » Classic - AddOn Search/Requests » Ace3 for Classic?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off