Quantcast
questie trouble - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
07-10-20, 12:32 PM   #1
Ardomus
A Kobold Labourer
Join Date: Jul 2020
Posts: 1
questie trouble

so I downloaded questie and it went to my download folder. I then moved the zip file to the wow classic addon folder and then unzipped it there. I then reset wow classic but it is still not showing up. not sure what other step I might be missing. any help would be apppreciated
  Reply With Quote
07-10-20, 07:35 PM   #2
Xrystal
nUI Maintainer
 
Xrystal's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2006
Posts: 5,466
Is the addon designed to work with Classic ?

Does the path to the addon main file as follows:

_classic_/Interface/AddOns/Questie/Questie.toc ?

If not, then that would be the problem.

I usually open the zip file in the download folder and then copy the addon folder within the expanded folder into the games AddOns folder.
__________________
  Reply With Quote
07-10-20, 11:42 PM   #3
jeruku
A Cobalt Mageweaver
 
jeruku's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Oct 2010
Posts: 215
Software?

Did you check to see if the addon was extracted into a new folder of the same name?
  Reply With Quote
07-11-20, 09:17 AM   #4
Rilgamon
Premium Member
 
Rilgamon's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2009
Posts: 768
Originally Posted by Ardomus View Post
I then reset wow classic
Reset or restart? New addons are loaded only on a restart of the game.
__________________
The cataclysm broke the world ... and the pandas could not fix it!
  Reply With Quote

WoWInterface » Classic - AddOns, Compliations, Macros » Classic - AddOn Help/Support » questie trouble

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off