Quantcast Statusbars2 - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
10-01-12, 07:37 AM   #1
makaka
A Cyclonian
Join Date: Feb 2010
Posts: 40
Statusbars2

Hello everybody.

Does some1 use this addon in MoP? Last version doesn't work for pandaria, addon just not show bars, just like has disappeared.


http://www.curse.com/addons/wow/statusbars2
  Reply With Quote
10-04-12, 04:22 AM   #2
makaka
A Cyclonian
Join Date: Feb 2010
Posts: 40
some1 use this addon?
  Reply With Quote
10-04-12, 04:34 AM   #3
Nobgul
A Molten Giant
 
Nobgul's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Aug 2009
Posts: 693
A search here on the site returned a updated version of this addon. http://www.wowinterface.com/download...romWeapon.html
It says that it is updated for MOP, there are some comments that you may be interested in reading in the addon description, here http://www.wowinterface.com/download....html#comments
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
  Reply With Quote

WoWInterface » AddOns, Compilations, Macros » AddOn Help/Support » Statusbars2

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off