Quantcast World Markers not showing - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
03-27-15, 12:58 AM   #1
Poub
A Kobold Labourer
Join Date: Jan 2011
Posts: 1
World Markers not showing

Hi! I just started using RealUI again and I love it, but I can't seem to find the world markers that used to be beside the minimap. I've tried checking in /realadv to see if it was enabled and it is. Tried searching as well but couldn't find anything.

Here is an error that I think is probably behind why I don't see it. I get this error everytime I log in.
Code:
7x nibRealUI\Modules\RaidUtility.lua:166: attempt to index global 'CompactRaidFrameManagerDisplayFrameLeaderOptionsRaidWorldMarkerButton' (a nil value)
nibRealUI\Modules\RaidUtility.lua:166: in function 'SetUpFrame'
nibRealUI\Modules\RaidUtility.lua:230: in function <nibRealUI\Modules\RaidUtility.lua:229>
(tail call): ?
[C]:: ?
[string "safecall Dispatcher[1]"]:9: in function <[string "safecall Dispatcher[1]"]:5>
(tail call): ?
...ace\Masque\Libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0-12.lua:558: in function 'EnableAddon'
...ace\Masque\Libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0-12.lua:571: in function 'EnableAddon'
...ace\Masque\Libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0-12.lua:651: in function <...ace\Masque\Libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:636>
[C]:: in function 'LoadAddOn'
FrameXML\UIParent.lua:336: in function 'UIParentLoadAddOn'
FrameXML\UIParent.lua:415: in function 'TimeManager_LoadUI'
FrameXML\UIParent.lua:904: in function <FrameXML\UIParent.lua:814>
Code:
25x nibRealUI\Modules\WorldMarker.lua:264: attempt to index global 'WORLD_RAID_MARKER_ORDER' (a nil value)
nibRealUI\Modules\WorldMarker.lua:264: in function <nibRealUI\Modules\WorldMarker.lua:248>
nibRealUI\Modules\WorldMarker.lua:279: in function 'RefreshMod'
nibRealUI\Modules\WorldMarker.lua:298: in function '?'
...que\Libs\CallbackHandler-1.0\CallbackHandler-1.0-6.lua:145: in function <...que\Libs\CallbackHandler-1.0\CallbackHandler-1.0.lua:145>
[string "safecall Dispatcher[1]"]:4: in function <[string "safecall Dispatcher[1]"]:4>
[C]:: ?
[string "safecall Dispatcher[1]"]:13: in function '?'
...que\Libs\CallbackHandler-1.0\CallbackHandler-1.0-6.lua:90: in function 'Fire'
...Bartender4\libs\AceEvent-3.0\AceEvent-3.0-3.lua:120: in function <...Bartender4\libs\AceEvent-3.0\AceEvent-3.0.lua:119>
I have tried reverting to 10a instead of 11c but it's the same. Also tried reinstalling/reinitializing.

Thanks in advance!
  Reply With Quote
03-27-15, 08:25 AM   #2
Gethe
RealUI Developer
 
Gethe's Avatar
Premium Member
Featured
Join Date: Sep 2008
Posts: 926
Do you have any other addons that deal with raidframes or world markers? This is caused by having the Blizzard_CompactRaidFrames addon disabled or not loaded.

Put this into chat and hit enter:
Code:
/run LoadAddOn("Blizzard_CompactRaidFrames")
__________________
Knowledge = Power; Be OP

  Reply With Quote

WoWInterface » Featured Projects » RealUI » World Markers not showing

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off