Quantcast
[kgPanels] Can't add Backgrounds/Borders! - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
10-15-14, 11:36 AM   #1
FaulTier
A Theradrim Guardian
 
FaulTier's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jun 2009
Posts: 61
[kgPanels] Can't add Backgrounds/Borders!

Hey mates!

As of 6.0.2 I cant add textures to my layout - existing backgrounds and borders which worked fine prior are now in greenscreen mode.

Textures a still in a conform size, e.g. 32x32 and .tga files. (Also tried .blp but if I remember right kgPanels never supported .blp files as imported artwort)

anyone else having this problem or even a solution?
Throws no errors!


greetz
__________________
  Reply With Quote
10-15-14, 02:44 PM   #2
MalachiDraven
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Oct 2014
Posts: 10
Looks like the Artwork Paths changed. Instead of "\\Interface\\AddOns\\textures\\example.tga" it's now "Interface/AddOns/textures/example.tga". Switched to forward slashes, no more double slashes, and no slashes at the beginning anymore.
  Reply With Quote
10-15-14, 05:29 PM   #3
Phanx
Cat.
 
Phanx's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2006
Posts: 5,617
There should never have been a slash of any kind at the beginning of that path...
__________________
Retired author of too many addons.
Message me if you're interested in taking over one of my addons.
Donít message me about addon bugs or programming questions.
  Reply With Quote

WoWInterface » AddOns, Compilations, Macros » AddOn Help/Support » [kgPanels] Can't add Backgrounds/Borders!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off