Quantcast
RealUI - Page 171 - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
04-04-14, 10:49 AM   #3401
Stratic
A Murloc Raider
Join Date: Feb 2013
Posts: 7
I have two questions. Does anyone else have trouble reading the names of npc's in game. With the nameplates off (i have them auto on in combat) it's hard to read their name above their head. I was wondering if there was a font I could change or make larger to do this. Also is there a way to change the nameplate color (Kui) i.e. inverse them. It's confusing to kill someone and watch their health go down red to black and look at the enemy unit frame and it be decreasing black and becoming more red. Thanks!
 
04-06-14, 09:47 PM   #3402
Lily.Petal
A Molten Giant
 
Lily.Petal's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2010
Posts: 540
Hey Nib, long time no see. Just looking at how your UI changed from 2011 and got to say, looks amazing.
__________________

Aggro Color to KG Panels Borders - Nibelheim
Lua Based UI Hider - Nibelheim
Custom LUA PowerText - Stuf - Nibelheim, Seerah
 
04-07-14, 01:48 AM   #3403
Nibelheim
local roygbi-
 
Nibelheim's Avatar
Featured
Join Date: Jan 2010
Posts: 1,600
Originally Posted by Lily.Petal View Post
Hey Nib, long time no see. Just looking at how your UI changed from 2011 and got to say, looks amazing.
Thanks! Though it's kind of collecting dust atm while RL keeps me as busy as it has
 
04-07-14, 11:42 AM   #3404
Gethe
RealUI Developer
 
Gethe's Avatar
Premium Member
Featured
Join Date: Sep 2008
Posts: 929
I've uploaed an update to github that adds support for the Battle.net App to the friends list.
__________________
Knowledge = Power; Be OP

 
04-07-14, 01:55 PM   #3405
Nibelheim
local roygbi-
 
Nibelheim's Avatar
Featured
Join Date: Jan 2010
Posts: 1,600
Originally Posted by Gethe View Post
I've uploaed an update to github that adds support for the Battle.net App to the friends list.
Awesome
 
04-08-14, 04:26 AM   #3406
Out1aw
A Theradrim Guardian
 
Out1aw's Avatar
Join Date: Jan 2014
Posts: 65
Is there any way to change Unit frames textures? Where it lays? And how change it color? In game setting doesnt work, it always black

Last edited by Out1aw : 04-08-14 at 06:56 AM.
 
04-08-14, 10:41 PM   #3407
tmil93
A Murloc Raider
Join Date: Feb 2014
Posts: 7
Hey, psyched that you updated the compilation, but running into an issue. Aurora isn't skinning some of my things correctly (ex: http://imgur.com/bt2kMdD), is there any fix to this?
 
04-09-14, 01:39 AM   #3408
Anj
A Chromatic Dragonspawn
 
Anj's Avatar
Join Date: Feb 2010
Posts: 178
Originally Posted by tmil93 View Post
Hey, psyched that you updated the compilation, but running into an issue. Aurora isn't skinning some of my things correctly (ex: http://imgur.com/bt2kMdD), is there any fix to this?
Hi. I copied the Aurora folder from 8.0 r27 and pasted it in r28.

In another matter, the porky font (for crits) might show up again in the scrolling damage text. What I did to fix this:

- copy NibRealUI/Fonts/pixel_crits.ttf
- paste in MikScrollingBattleText/Fonts
- rename porky.ttf to porky.bak (or whatever name)
- rename pixel_crits.ttf to porky.ttf
__________________
Quel'vala thonos. Nobility through tradition.
 
04-09-14, 04:29 AM   #3409
tmil93
A Murloc Raider
Join Date: Feb 2014
Posts: 7
Originally Posted by Anj View Post
Hi. I copied the Aurora folder from 8.0 r27 and pasted it in r28.

In another matter, the porky font (for crits) might show up again in the scrolling damage text. What I did to fix this:

- copy NibRealUI/Fonts/pixel_crits.ttf
- paste in MikScrollingBattleText/Fonts
- rename porky.ttf to porky.bak (or whatever name)
- rename pixel_crits.ttf to porky.ttf
Thanks for the quick response! I'm not having issues with the fonts, however, my issue with Aurora is now completely fixed. It could also have something to do with me updating miks to the latest version instead of the modified. I wouldn't begin to know where to start at LUA files and stuff. All the coding and functions of the LUAs are like Swahili to me.
 
04-09-14, 06:50 AM   #3410
Anj
A Chromatic Dragonspawn
 
Anj's Avatar
Join Date: Feb 2010
Posts: 178
Originally Posted by tmil93 View Post
Thanks for the quick response! I'm not having issues with the fonts, however, my issue with Aurora is now completely fixed. It could also have something to do with me updating miks to the latest version instead of the modified. I wouldn't begin to know where to start at LUA files and stuff. All the coding and functions of the LUAs are like Swahili to me.
You're welcome! Glad to know it's fixed.

I test different UI's and see if they fit my needs but I always come back to RealUI.
__________________
Quel'vala thonos. Nobility through tradition.
 
04-09-14, 08:39 AM   #3411
jyggen
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Jan 2013
Posts: 11
Updated to r28 and received the following message in chat:
[Error 000000001EAA7B60] captured, click the link for more information.

Clicking on the error brings two errors into BugSack;

Code:
3x Aurora-4.7a\aurora-4.7a.lua:1096: attempt to index a nil value
Aurora-4.7a\aurora-4.7a.lua:1096: in function <Aurora\aurora.lua:640>

Locals:
Code:
2x ItemRefTooltip:SetHyperlink(): Unknown link type
<in C code>
<in C code>
BadBoy\BadBoy-v12.108.lua:986: in function <BadBoy\BadBoy.lua:969>
<in C code>
FrameXML\ItemRef.lua:225: in function <FrameXML\ItemRef.lua:1>
(tail call): ?   
GHI-2.1.9\UI\GHI_LinksUI.lua:312: in function <GHI\UI\GHI_LinksUI.lua:296>
(tail call): ?
(tail call): ?
(tail call): ?
(tail call): ?
Blizzard_CombatLog\Blizzard_CombatLog.lua:3620: in function "SetItemRef"
FrameXML\ChatFrame.lua:3267: in function <FrameXML\ChatFrame.lua:3266>
(tail call): ?
<string>:"*:OnHyperlinkClick":1: in function <string>:"*:OnHyperlinkClick":1

Locals:
(*temporary) = ItemRefTooltip {
 0 = <userdata>
 SetCurrencyByID = <func> =[C]:-1
 updateTooltip = 0.2
 SetBackpackToken = <func> =[C]:-1
 SetCurrencyToken = <func> =[C]:-1
 SetHyperlink = <func> =[C]:-1
 UpdateTooltip = <func> *:OnLoad:5
 shoppingTooltips = <table> {}
}
(*temporary) = "buggrabber:Jyggen:000000001FDBA4B0"
 = <func> =[C]:-1
 = <func> @Auctionator\AuctionatorHints.lua:1099
The character window, social window and quest log (among other things) are no longer styled.

I've also noticed that sometimes (even in versions earlier than r28) chat bubbles aren't styled correctly (falls back on WoW default).
 
04-09-14, 08:43 AM   #3412
Nibelheim
local roygbi-
 
Nibelheim's Avatar
Featured
Join Date: Jan 2010
Posts: 1,600
Sorry, a previous Aurora fix was left out of r28. Re-uploading with Aurora fix.
 
04-09-14, 10:36 AM   #3413
tmil93
A Murloc Raider
Join Date: Feb 2014
Posts: 7
Originally Posted by Nibelheim View Post
Sorry, a previous Aurora fix was left out of r28. Re-uploading with Aurora fix.
You create wonderful UI's. A slip-up is easily forgiven! :P
 
04-09-14, 10:58 AM   #3414
DanB
A Murloc Raider
Join Date: Nov 2010
Posts: 9
Thanks, Nib!
 
04-09-14, 03:51 PM   #3415
Nibelheim
local roygbi-
 
Nibelheim's Avatar
Featured
Join Date: Jan 2010
Posts: 1,600
Thank Gethe
 
04-12-14, 08:14 PM   #3416
Luster79
A Murloc Raider
Join Date: Oct 2012
Posts: 4
Im having trouble trying to track ember and Surge of Dominance. can anyone help me?

let me be more specific.

what i want it to do is for the proc icon to pulse once it is up, and same with the embers, if i can have their icons pulse once one is ready. - which addon controls the aura tracking?

Last edited by Luster79 : 04-12-14 at 10:40 PM.
 
04-12-14, 11:32 PM   #3417
killeralpha
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: May 2008
Posts: 11
RealUI 8

Excellent compilation though when looting i get a loot window with /empty so i have to click down that every time i loot something any fix for this?
 
04-12-14, 11:43 PM   #3418
Nibelheim
local roygbi-
 
Nibelheim's Avatar
Featured
Join Date: Jan 2010
Posts: 1,600
Originally Posted by Luster79 View Post
Im having trouble trying to track ember and Surge of Dominance. can anyone help me?

let me be more specific.

what i want it to do is for the proc icon to pulse once it is up, and same with the embers, if i can have their icons pulse once one is ready. - which addon controls the aura tracking?
HuD Auras: /realui > Auras
Unit Frame Auras: /raven


Originally Posted by killeralpha View Post
Excellent compilation though when looting i get a loot window with /empty so i have to click down that every time i loot something any fix for this?
Can you post a screenshot? I won't have a fix, but someone else may know what's going on.
 
04-13-14, 11:41 AM   #3419
Craellios
A Defias Bandit
Join Date: Feb 2012
Posts: 2
Want to install DBM

Hi everybody, yesterday I installed DBM, but I noticed I had two alerts for the same thing during the fights, because RealUI already has its own "raid-alert thing"

Is there a way to turn this off ?

Thanks guys, I luv this UI.
 
04-13-14, 12:01 PM   #3420
Luster79
A Murloc Raider
Join Date: Oct 2012
Posts: 4
thanks for the reply. one more thing i cant figure out is target of target bar overlaps with my pet bar. i turned it ToT off in the interface menu (only ToT i could find) can anyone point me in the right direction? maybe spacing them a bit better.
 

WoWInterface » Featured Projects » RealUI » RealUI

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off