Quantcast
Version: 10.0.1_alpha - WoWInterface
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
10-26-14, 06:36 AM   #1
MNKyDeth
A Theradrim Guardian
Join Date: Oct 2008
Posts: 60
Version: 10.0.1_alpha

I have seen a few things I think are bugs.

I went through the shattrath portal to Orgrimmar and I got a [VFL] id already existnameplatesearch
Not sure if it is a bug but it didn't seem normal.

I am using the defaultui raid frames. Been using these since wotlk and I see a role icon has been added to them. It displays a healing symbol for me even though I am feral kitty spec. This is while I am solo'ing. I have not tested in a group or raid yet. I prefer to use the raid frame while solo.

This is just stuff I seen right off hand, without doing much digging yet.

First edit:
Ok, I went out to Pandaria the jade forest through the Org portal. I then went to the flight master to fly to vale of eternal blossoms, horde one. But no matter what flight path I clicked on it would not register. I first disabled all add-ons except OpenRDX. Still would not let me click, fly, to any location on the map. I disabled OpenRDX and the first flight path I clicked on it worked. So this tells me it's something with OpenRDX but I did not get any error messages.

Second Edit:
This might be my problem with a custom definition on bar id mainbar 1.

I use a custom definition on mainbar1 and mainbar2. But to my knowledge I included the proper commands for mainbar1 to switch over to vehicle, possess etc. Anyways here is the definition.

[mod:ctrl] 2; [bar:2] 1; [bar:3] 2; [bar:4] 3; [bonusbar:1,stealth] 8; [bonusbar:1] 6;

At this point everything worked as expected. So I continued and added in the parts for possess, and vehicles. The full custom definition below.

[mod:ctrl] 2; [bar:2] 1; [bar:3] 2; [bar:4] 3; [bonusbar:1,stealth] 8; [bonusbar:1] 6; [vehicleui] 11; [possessbar] 11; [overridebar] 13;

I have no idea what overridebar does except I seen it in the defaultui definition so thought I would need it. If these look correct then RDX is not switching the bars over to vehicle. I can get the vehicle bar to show up on a reloadui however. This might be user error but I can't seem to figure it out so......

Edit 3:
Ok, more info on the flight path issue. I was at Splintertree post trying to fly to Orgrimmar. This time I recieved a Lua Error.

[VFL][*] Lua Error: Interface\AddOns\RDX\MapMgr\Travels\Travel.lua:122 attempt to index global 'NxCData' (a nil value)
[VFL[ TakeTaxiNode : get data from RDX FS
[VFL][*] Lua Error: Interface\AddOns\RDX\MapMgr\Travels\Travel.lua:252 attempt to index global 'NxCData' (a nil value)

Stack trace:
-----------
Interface\AddOns\RDX\MapMgr\Travels\Travel.lua:112: in function `hsig'
Interface\AddOns\VFL\Core\DispatchTable.lua:119: in function <Interface\AddOns\VFL\Core\DispatchTable.lua:117>

Stack trace:
-----------
Interface\AddOns\RDX\MapMgr\Travels\Travel.lua:198: in function `TakeTaxiNode'
[string "*:OnClick"]:1: in function <[string "*:OnClick"]:1>

Last edited by MNKyDeth : 10-26-14 at 07:12 PM.
  Reply With Quote
 

WoWInterface » Featured Projects » OpenRDX » OpenRDX Support » OpenRDX: Bug/Error Reports » Version: 10.0.1_alpha

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off