Quantcast
Mount in Training health meter - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
12-28-14, 02:36 PM   #1
Ookami.kun
A Cliff Giant
 
Ookami.kun's Avatar
Join Date: May 2006
Posts: 78
Mount in Training health meter

I was just curious, as I work on the mount in training achievements for my stables, if there was an addon that displays the current health of the mount your currently on and training. It's hard to keep up with how much damage the mount is taking when attacking which ever mob I'm working on since there doesn't seem like there are any built in visual queues in the UI. Now, I am using Shadow Unit Frames, so there could be something I'm missing, but the bodyguard health mod gave me the idea, so I figured I would ask around. Thanks for any assistance that can be given.
__________________
  Reply With Quote
12-28-14, 02:51 PM   #2
semlar
A Pyroguard Emberseer
 
semlar's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2007
Posts: 1,059
I believe the mount is considered your pet, as a hunter it replaced my pet and some of my pet commands actually targeted the mount.

I think it also showed as a pet frame under my player frame, but I don't have the stables any more and can't check that.
  Reply With Quote
12-28-14, 03:14 PM   #3
Ookami.kun
A Cliff Giant
 
Ookami.kun's Avatar
Join Date: May 2006
Posts: 78
That's what I thought as well as my bodyguard disappears when I mount up, but no pet bar for my DK appears. I'll take a look at my SUF a little closer and see, just wanted a bit more clarification. Thanks.
__________________
  Reply With Quote
12-28-14, 03:21 PM   #4
semlar
A Pyroguard Emberseer
 
semlar's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2007
Posts: 1,059
From some youtube video of someone doing the training..


It looks like they have a pet bar for it.
  Reply With Quote
12-28-14, 07:38 PM   #5
Ookami.kun
A Cliff Giant
 
Ookami.kun's Avatar
Join Date: May 2006
Posts: 78
OK, might be something SUF is missing then. I've enable pet bars and nothing appears. so I'll assume it's not coded as such, but I'm grasping at straws. Oh well, for now, guess I'll have to just disable unit frames while working on the achievements.
__________________
  Reply With Quote
12-29-14, 09:09 AM   #6
Tonyleila
A Molten Giant
 
Tonyleila's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2010
Posts: 759
Originally Posted by Ookami.kun View Post
OK, might be something SUF is missing then. I've enable pet bars and nothing appears. so I'll assume it's not coded as such, but I'm grasping at straws. Oh well, for now, guess I'll have to just disable unit frames while working on the achievements.
Orrrrr .... you coud ask the Author of SUF to add them / Fix this. I'm shure he will
__________________
Author of: LeilaUI and Aurora: Missing Textures
__________________
  Reply With Quote
12-29-14, 12:33 PM   #7
Ookami.kun
A Cliff Giant
 
Ookami.kun's Avatar
Join Date: May 2006
Posts: 78
That I could, and that I've done.
__________________
  Reply With Quote

WoWInterface » AddOns, Compilations, Macros » AddOn Search/Requests » Mount in Training health meter

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off