Quantcast BfA - Bug with ScanTooltip:SetHyperlink? - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
05-25-18, 04:38 PM   #1
galvin
A Cobalt Mageweaver
Join Date: Nov 2006
Posts: 241
BfA - Bug with ScanTooltip:SetHyperlink?

I have code that checks the spell book on aura changed or spell book changed events.
I use ScanTooltip:SetHyperlink(format('spell:%s', SpellID))
This works the first time, but later ScanTooltip:NumLines() returns 0.
This works on live with no issues. So either a bug or something was changed?

The code that makes ScanTooltip
Code:
local function CreateScanTooltip()
  if ScanTooltip == nil then
    ScanTooltip = CreateFrame('GameTooltip')

    ScanTooltip:SetOwner(UIParent, 'ANCHOR_NONE')
    for Index = 1, 8 do
       local Left = ScanTooltip:CreateFontString()
       local Right = ScanTooltip:CreateFontString()
       ScanTooltip['L' .. Index] = Left
       ScanTooltip['R' .. Index] = Right

       ScanTooltip:AddFontStrings(Left, Right)
    end
  end
end
  Reply With Quote
05-25-18, 11:50 PM   #2
galvin
A Cobalt Mageweaver
Join Date: Nov 2006
Posts: 241
Found a fix. Never had to do this on live. Need to do ScanTooltip:ClearLines() prior to SetHyperlink()

Curious to know whats changed.
  Reply With Quote

WoWInterface » PTR » PTR UI Bugs » BfA - Bug with ScanTooltip:SetHyperlink?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off