Quantcast
Help: libdb icon display problems off of map - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
06-18-21, 10:04 AM   #1
Xrystal
nUI Maintainer
 
Xrystal's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2006
Posts: 5,641
Help: libdb icon display problems off of map

nUI has a button bag facility that moves the icons from the minimap into a bag for access as needed.

I want to say that the problem has only occurred since Shadowlands but I can't confirm that with any confidence as I only noticed the issue myself when testing BCC upgrade.

So, what we have is as follows:

Retail, Classic, BC Classic - Blizzard and LibDB created Icons on minimap display fine
Classic - Blizzard and LibDB created Icons in button bag display fine
Retail and BC Classic - Blizzard Icons in button bag display fine but LibDB created icons are not visible ( but the tooltip appears when you mouseover )

I have tried implementing a backdrop system when moving the icons from the map to the bag but that didn't do anything.

I checked /fstack to see if there was a frame missing from the button bag that was on the minimap but alas all sub frames of each icon were there in both.

Anyone seen this in similar scenarios and have fixed this ? or are seeing this in other addons that do the same type of thing, pointing to nUI not specifically the reason it is isn't working in recent updates.

Thanks in advance for any help
__________________
  Reply With Quote
06-18-21, 08:47 PM   #2
Fizzlemizz
I did that?
 
Fizzlemizz's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Dec 2011
Posts: 1,429
In my UI I have this.
Lua Code:
  1. if button.SetFixedFrameStrata then -- non-Classic support
  2.     button:SetFixedFrameStrata(false)
  3. end
  4. button:SetFrameStrata(strata of my mmbutton panel)
  5. button:SetFrameLevel(level of my mmbutton panel + 1)
button being the mm button you want to move.
__________________
Fizzlemizz
Maintainer of Discord Unit Frames and Discord Art.
Author of FauxMazzle, FauxMazzleHUD and Move Pad Plus.

Last edited by Fizzlemizz : 06-18-21 at 08:59 PM.
  Reply With Quote
06-18-21, 11:11 PM   #3
Xrystal
nUI Maintainer
 
Xrystal's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2006
Posts: 5,641
Thanks, I'll give that non Classic fix a try. Looking at wowpedia, that looks to be why I never noticed it before.

Edit:
After an oopsie where I added it in the wrong place ... moving the code block to the right SetFrameStrata block of code and voila it worked .. at least on Retail just now. Seeing as that code is identical .. it should work the same on BCC. Something for when I wake up properly later. Thanks again.
__________________

Last edited by Xrystal : 06-18-21 at 11:28 PM.
  Reply With Quote
06-18-21, 11:40 PM   #4
Fizzlemizz
I did that?
 
Fizzlemizz's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Dec 2011
Posts: 1,429
As is, it works on all three clients for me.

Have fun.
__________________
Fizzlemizz
Maintainer of Discord Unit Frames and Discord Art.
Author of FauxMazzle, FauxMazzleHUD and Move Pad Plus.
  Reply With Quote

WoWInterface » Developer Discussions » Lua/XML Help » Help: libdb icon display problems off of map

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off