Quantcast Sorting unitid in raid - WoWInterface
 
Thread Tools Display Modes
01-04-16, 07:49 PM   #1
Taudier
A Fallenroot Satyr
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Apr 2008
Posts: 24
Sorting unitid in raid

Hello, i would like to sort the unitids of a raid frame ("SecureGroupHeaderTemplate") with a condition :

if UnitIsUnit(raidx, "player") then

put raidx first in the button list...

end

the probleme is, UnitIsUnit is not in the "RestrictedEnvironment.lua" so i cannot update my raid frame in combat.

plus, i don't want to have twice (player and raidx) in the raid frame.

any suggestion is welcome.
  Reply With Quote
01-05-16, 07:29 AM   #2
Resike
A Pyroguard Emberseer
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2010
Posts: 1,289
I don't think it's possible with SecureGroupHeaders.
  Reply With Quote
01-06-16, 05:10 AM   #3
Taudier
A Fallenroot Satyr
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Apr 2008
Posts: 24
i found it : create a dummy raid frame filtered only with my name, so i can know my unitid in raid

Last edited by Taudier : 01-06-16 at 01:31 PM.
  Reply With Quote

WoWInterface » Developer Discussions » General Authoring Discussion » Sorting unitid in raid

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off