Quantcast Spacing chat lines? - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
05-08-10, 07:43 PM   #1
Wella
A Rage Talon Dragon Guard
 
Wella's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2010
Posts: 322
Spacing chat lines + World map textures

Hey there folks. I was just wondering if it is possible to edit the space inbetween lines in the chat box, because the pixel font I'm using overlaps a lot with the line below it, especially since I'm using a "thin outline" on the font. I'm currently using Prat.

Thanks in advance.

Edit: Figured I'd ask my other little question in the same thread, too: is it possible to change the border texture around the world map? I use Cartographer as my world map mod but was wondering if it would be easy to slap a 2px black border around the edge, and maybe edit things like the buttons, font, title, etc. But mainly the border.
__________________
Addons I use, not that any of you care
* Bejeweled - For boring 5 minute flights to Tanaris
* Genie - Blizzard really should have implemented bag sorting by now
* ncHoverBind - I'm a Lock, what can you expect?
* oGlow - Agan, a missing feature
* Recount - Derp
* ShooShards - Another missing feature


"Your idea is good. So i will try it."
- popmissa

Last edited by Wella : 05-08-10 at 08:36 PM.
  Reply With Quote
12-17-11, 12:32 PM   #2
nickstaroba
A Defias Bandit
Join Date: Mar 2011
Posts: 2
You can use the SetSpacing function.

http://wowprogramming.com/docs/widge...nce/SetSpacing
  Reply With Quote
12-18-11, 12:43 AM   #3
Phanx
Cat.
 
Phanx's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2006
Posts: 5,617
Originally Posted by Wella View Post
I use Cartographer as my world map mod...
Cartographer was never even updated for WoW 3.3, as per the giant red notice at the top of its WowAce project page, where it is also prominently marked as Abandoned. It doesn't even have a Curse download page anymore. There is no way it still works in WoW 4.3.

If you're using an unofficially modified version of Cartographer, why don't you just switch to a map addon that's actually still updated and supported, like Mapster?

If you're playing on a private server that's still running some old version of WoW, that is not supported or permitted here, or on any other legitimate WoW fan site, and nobody here will help you with anything.
  Reply With Quote
12-18-11, 01:17 AM   #4
unlimit
Lookin' Good
 
unlimit's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Aug 2008
Posts: 484
Phanx, good sir, perhaps you should note the date of the original post.

Posted by Wella on 05-08-2010 10:43 PM

Any wandering mod should probably lock this, as it's probably a good deal irrelevant at this point.
__________________


kúdan: im playing pantheon
JRCapablanca: no youre not
** Pantheon has been Banned. **
  Reply With Quote
12-18-11, 02:07 AM   #5
Phanx
Cat.
 
Phanx's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2006
Posts: 5,617
Yeah, I didn't look at that... I just saw the thread pop up in my New Posts list, with a post yesterday. F*cking necroers. How does someone even find a thread that old to post in without intentionally looking for it?
  Reply With Quote
12-18-11, 02:11 AM   #6
Xinhuan
A Chromatic Dragonspawn
 
Xinhuan's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2007
Posts: 174
Page 10 or so isn't all that old, barely a minute or two browsing thread titles. :P
__________________
Author of Postal, Omen3, GemHelper, BankItems, WoWEquip, GatherMate, GatherMate2, Routes and Cartographer_Routes
  Reply With Quote
12-18-11, 02:16 AM   #7
Phanx
Cat.
 
Phanx's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2006
Posts: 5,617
Only threads posted to in the last 30 days are displayed. In order to see older threads, you have to change the dropdown at the bottom of the forum view page, or change the dropdown in your forum control panel. Both options are very clear about what they do. There's no excuse for anyone "accidentally" posting to a thread that's a year and a half old.
  Reply With Quote

WoWInterface » AddOns, Compilations, Macros » AddOn Help/Support » Spacing chat lines?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off