Quantcast KGPanels Help - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
04-08-15, 06:08 AM   #1
Kupotek
An Aku'mai Servant
 
Kupotek's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jan 2006
Posts: 35
KGPanels Help

(Solved)

Does anyone know what script I could add so that a panel vanishes when I am in vehicle or pet battle mode?

That way my panel isn't in the way of the UI. What panel do you recommend I set to Parent and Anchor?

Thanks!
__________________
Panther UI | My Home on the Web

Last edited by Kupotek : 04-08-15 at 05:49 PM.
  Reply With Quote
04-08-15, 09:41 AM   #2
jeffy162
A Pyroguard Emberseer
 
jeffy162's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: May 2009
Posts: 2,349
Originally Posted by Kupotek View Post
Does anyone know what script I could add so that a panel vanishes when I am in vehicle or pet battle mode?

That way my panel isn't in the way of the UI. What panel do you recommend I set to Parent and Anchor?

Thanks!
Parent and then anchor your panel to something that disappears when you want the panel to disappear. Like the panels behind my action bars. I have them parented and anchored to action buttons on the action bars so that they go away in a pet battle and whenever the action bars go away. In the case of the center stack of action bars I have the panel large enough to back up all three bars, and then parented and anchored to action button 1 of action bar 1. The two side bars I have parented and anchored to different buttons, and my "trap bar" I have everything set to button 1.
Click image for larger version

Name:	kgPanelsScreenShot.jpg
Views:	168
Size:	151.9 KB
ID:	8562(Sorry! I didn't realize that I didn't attach a screen shot. DOH!!)
__________________
Ahhhh, the vagueries of the aging mind. Wait.... What was I saying?


Carbonite <----- GitHub main module (Maps ONLY) download link. The other modules are also available on GitHub.
Carbonite-CLASSIC<----- GitHub link to Carbonite Classic. Thanks to ircdirk for this!

Last edited by jeffy162 : 04-08-15 at 10:01 AM. Reason: I forgot to add a screen shot. SHEESE!!
  Reply With Quote
04-08-15, 09:51 AM   #3
Kupotek
An Aku'mai Servant
 
Kupotek's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jan 2006
Posts: 35
I'll try that, thanks!
__________________
Panther UI | My Home on the Web
  Reply With Quote
04-08-15, 10:10 AM   #4
jeffy162
A Pyroguard Emberseer
 
jeffy162's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: May 2009
Posts: 2,349
You are welcome. I hope it works out for you.
__________________
Ahhhh, the vagueries of the aging mind. Wait.... What was I saying?


Carbonite <----- GitHub main module (Maps ONLY) download link. The other modules are also available on GitHub.
Carbonite-CLASSIC<----- GitHub link to Carbonite Classic. Thanks to ircdirk for this!
  Reply With Quote
04-08-15, 10:22 AM   #5
Kupotek
An Aku'mai Servant
 
Kupotek's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jan 2006
Posts: 35
It worked! Sweet.
__________________
Panther UI | My Home on the Web
  Reply With Quote
04-08-15, 11:00 AM   #6
jeffy162
A Pyroguard Emberseer
 
jeffy162's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: May 2009
Posts: 2,349
Great!!!!!(10 characters)
__________________
Ahhhh, the vagueries of the aging mind. Wait.... What was I saying?


Carbonite <----- GitHub main module (Maps ONLY) download link. The other modules are also available on GitHub.
Carbonite-CLASSIC<----- GitHub link to Carbonite Classic. Thanks to ircdirk for this!
  Reply With Quote
04-08-15, 09:47 PM   #7
Kupotek
An Aku'mai Servant
 
Kupotek's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jan 2006
Posts: 35
Okay, like I said, it worked... but I ran into a snag...

On runes in Blackrock Foundry... when you get grasped by the fist... it caused my bars to vanish, and I needed them to fight the fist?

Any thoughts?
__________________
Panther UI | My Home on the Web
  Reply With Quote
04-08-15, 09:56 PM   #8
Seerah
Fishing Trainer
 
Seerah's Avatar
WoWInterface Super Mod
Featured
Join Date: Oct 2006
Posts: 10,727
Parenting a kgPanel to your action bars will not cause your bars to disappear. It is the opposite.
__________________
"You'd be surprised how many people violate this simple principle every day of their lives and try to fit square pegs into round holes, ignoring the clear reality that Things Are As They Are." -Benjamin Hoff, The Tao of Pooh

  Reply With Quote
04-08-15, 09:59 PM   #9
Kupotek
An Aku'mai Servant
 
Kupotek's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jan 2006
Posts: 35
I parented the panel to the bar in times that they do vanish, so the panel would vanish
__________________
Panther UI | My Home on the Web
  Reply With Quote
04-09-15, 04:00 AM   #10
Kupotek
An Aku'mai Servant
 
Kupotek's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jan 2006
Posts: 35
Originally Posted by Seerah View Post
Parenting a kgPanel to your action bars will not cause your bars to disappear. It is the opposite.

Maybe I'm not understanding?
__________________
Panther UI | My Home on the Web
  Reply With Quote
04-09-15, 08:37 AM   #11
Thubz
An Aku'mai Servant
 
Thubz's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Nov 2012
Posts: 30
Originally Posted by Kupotek View Post
Maybe I'm not understanding?
its probeley related to the barmod u using if i understand the problem correctly.
__________________
  Reply With Quote
04-09-15, 07:33 PM   #12
Phanx
Cat.
 
Phanx's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2006
Posts: 5,617
Originally Posted by Kupotek View Post
Maybe I'm not understanding?
Parenting = attaching. So, if the panel is parented (attached) to your bars, then hiding or showing the bars makes the panel automatically be hidden or shown (the same state), but hiding or showing the panel will not affect the bars.

The only way hiding or showing the panel could affect the bars would be to parent (attach) the bars to the panel, which kgPanels does not support directly; you would need to write custom Lua code in the OnLoad script box for your panel. Since you probably did not do that, the most likely situation is that your action bar mod (Dominos, Bartender4, etc.) is not configured correctly for "possession" or other special states.
__________________
Author/maintainer of Grid, PhanxChat, oUF_Phanx, and many more.
Troubleshoot an addonTurn any code into an addonMore addon resources
Need help with your code? Post all of your actual code! Attach or paste your files.
Please don’t PM me about addon bugs or code questions. Post a comment or forum thread instead!
  Reply With Quote
04-09-15, 07:39 PM   #13
Kupotek
An Aku'mai Servant
 
Kupotek's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jan 2006
Posts: 35
Bartender 4 ya...
__________________
Panther UI | My Home on the Web
  Reply With Quote

WoWInterface » AddOns, Compilations, Macros » AddOn Help/Support » KGPanels Help

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off