Quantcast
Borders - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
10-07-11, 03:44 PM   #1
Virro
A Fallenroot Satyr
Join Date: Nov 2010
Posts: 20
Borders

Hey guys.
Im looking for the best addon out there to make borders on Unitframes, Minimap you name it.
Kgpanels is giving me such a hard time only making borders, I assume its made to make Art-work.
Am i doing something wrong when making borders with Kgpanels, or is there an easier way to do it?
I need to make 1 pixel borders.
  Reply With Quote
10-07-11, 06:49 PM   #2
Nobgul
A Molten Giant
 
Nobgul's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Aug 2009
Posts: 693
I think the easiest way would be to just hard code the borders. I have never seen a addon for "just borders". Now that doesn't mean one doesn't exist, I just have never seen.
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
  Reply With Quote
10-07-11, 06:59 PM   #3
Virro
A Fallenroot Satyr
Join Date: Nov 2010
Posts: 20
Im afraid I havent reached that level yet, i dont know what that means :/
  Reply With Quote
10-07-11, 07:51 PM   #4
Seerah
Fishing Trainer
 
Seerah's Avatar
WoWInterface Super Mod
Featured
Join Date: Oct 2006
Posts: 10,745
How is it that you're having troubles with kgPanels?
__________________
"You'd be surprised how many people violate this simple principle every day of their lives and try to fit square pegs into round holes, ignoring the clear reality that Things Are As They Are." -Benjamin Hoff, The Tao of Pooh

  Reply With Quote
10-07-11, 07:55 PM   #5
Virro
A Fallenroot Satyr
Join Date: Nov 2010
Posts: 20
Allright well are 2 things.

1) For some reason it does not really save properly, i can set up everything perfectly, and whenever i relog, the borders are there, but they have shifted to random places.

2) The borders act weird whenever i try to scale them down to one pixel, im using the default borders Kgpanels has, maybe its possible to add a border with one pixel? anyway they seem to sometimes "thin" out a little if that makes sense, making them somewhat transparent, and not a pretty 100% black line.
  Reply With Quote
10-07-11, 08:17 PM   #6
Seerah
Fishing Trainer
 
Seerah's Avatar
WoWInterface Super Mod
Featured
Join Date: Oct 2006
Posts: 10,745
1. Are you parenting the panels to various addons? If so, then it's likely that the addon hasn't loaded/created its frames yet when kgPanels tries to place them. There is a section in the scripts area for each panel to have other addons load first.

2. You'll need a different texture that is better designed for this. Blizz's textures won't scale down that small very well. There are plenty of texture packs. I suggest Ferous Media Pack for some thinner, cleaner borders.
__________________
"You'd be surprised how many people violate this simple principle every day of their lives and try to fit square pegs into round holes, ignoring the clear reality that Things Are As They Are." -Benjamin Hoff, The Tao of Pooh

  Reply With Quote
10-07-11, 08:18 PM   #7
nin
A Cobalt Mageweaver
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Dec 2008
Posts: 213
Have you tried !Beautycase ?
  Reply With Quote
10-07-11, 08:58 PM   #8
Nobgul
A Molten Giant
 
Nobgul's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Aug 2009
Posts: 693
Try running this command, I am not sure if it still works but it used to for me, to fix shifted lines.

/run SetCVar("uiScale", 768/string.match(({GetScreenResolutions()})[GetCurrentResolution()], "%d+x(%d+)"))
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
  Reply With Quote
10-07-11, 10:25 PM   #9
brotherhobbes
A Rage Talon Dragon Guard
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2006
Posts: 313
Originally Posted by Nobgul View Post
Try running this command, I am not sure if it still works but it used to for me, to fix shifted lines.

/run SetCVar("uiScale", 768/string.match(({GetScreenResolutions()})[GetCurrentResolution()], "%d+x(%d+)"))
Pretty sure they fixed this with Cata, as in, you do not have to do it anymore with AA. I remember reading about it, although I can't for the life of me remember where.
  Reply With Quote
10-08-11, 04:55 AM   #10
Virro
A Fallenroot Satyr
Join Date: Nov 2010
Posts: 20
Originally Posted by Seerah View Post
1. Are you parenting the panels to various addons? If so, then it's likely that the addon hasn't loaded/created its frames yet when kgPanels tries to place them. There is a section in the scripts area for each panel to have other addons load first.

2. You'll need a different texture that is better designed for this. Blizz's textures won't scale down that small very well. There are plenty of texture packs. I suggest Ferous Media Pack for some thinner, cleaner borders.
I was not aware that i had to parent the panels to my player frame, but I will give that a try! also i will get the pack you talked about, thank you very much!
  Reply With Quote
10-08-11, 07:05 AM   #11
Aftermathhqt
A Molten Giant
 
Aftermathhqt's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Dec 2009
Posts: 784
Originally Posted by Virro View Post
Hey guys.
Im looking for the best addon out there to make borders on Unitframes, Minimap you name it.
Kgpanels is giving me such a hard time only making borders, I assume its made to make Art-work.
Am i doing something wrong when making borders with Kgpanels, or is there an easier way to do it?
I need to make 1 pixel borders.
try !Beautycase.

You can pretty much do anything with this.
  Reply With Quote
10-08-11, 10:16 AM   #12
jeffy162
A Pyroguard Emberseer
 
jeffy162's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: May 2009
Posts: 2,351
You might want to have a look at the kgPanels Wiki also.
__________________
Ahhhh, the vagueries of the aging mind. Wait.... What was I saying?


Carbonite <----- GitHub main module (Maps ONLY) download link. The other modules are also available on GitHub.
Carbonite-CLASSIC<----- GitHub link to Carbonite Classic. Thanks to ircdirk for this!
  Reply With Quote

WoWInterface » AddOns, Compilations, Macros » AddOn Help/Support » Borders

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off