Quantcast
Is there a command to change talent build? - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
11-25-22, 07:20 AM   #1
lerb
A Frostmaul Preserver
 
lerb's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Aug 2008
Posts: 264
Is there a command to change talent build?

As the title says, I'm wondering if there's a command around now in Dragonflight to change between saved talent builds?

To clarify, I don't mean changing specializations, but rather to swap between saved talent builds within a specialization.

Thankful for any help,
Lerb
  Reply With Quote
11-25-22, 07:08 PM   #2
Kanegasi
A Molten Giant
 
Kanegasi's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Apr 2007
Posts: 656
https://worldofwarcraft.com/en-us/ne...n-dragonflight

Check out the advanced tips under the "New Talent System".
  Reply With Quote
11-30-22, 01:49 AM   #3
lerb
A Frostmaul Preserver
 
lerb's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Aug 2008
Posts: 264
Originally Posted by Kanegasi View Post
https://worldofwarcraft.com/en-us/ne...n-dragonflight

Check out the advanced tips under the "New Talent System".
Thank you!
  Reply With Quote

WoWInterface » AddOns, Compilations, Macros » AddOn Help/Support » Is there a command to change talent build?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off