Quantcast TitanBG Resurrection - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
11-08-05, 07:17 PM   #1
leakin
A Murloc Raider
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2005
Posts: 6
Cool TitanBG Resurrection

TitanBG v1.4
Please use this thread to give feedback, report problems, ask questions, or discuss TitanBG. Thank you!

************
No current Beta
************

Description: TitanBG is a addon for battlegrounds with displays information on a mouseover according to what BG you are in.

Features:

* Auto Join BG
* Auto Leave BG
* Auto Release
* Shows Queue Info
* Option to Toggle the Battlefield Minimap
* Allows you to hide the BG Icon on the minimap
* Displays capture timers
* Displays 'Base' status
* Displays various information such as 'Graveyards Assaulted' or 'Bases Assaulted'
* Displays any friends and guild mates are in the instance with you
* Displays Kills/Standing/Deaths/ect...
* And more!!!



Contact: Leakin

NOTICE: If you choose to Toggle Battlefield Minimap and nothing seems to happen, try the following fix by Adsertor

Those having issues with the BG Mini Map
Please try the following:
Open up the following file:World of Warcraft/WTF/Account/<accountname>/<charactername>/SavedVariables/Blizzard_BattlefieldMinimap.lua
Replace the contents with this:

BattlefieldMinimapOptions = {
['showPlayers'] = true,
['locked'] = false,
['opacity'] = 0.7,
['position'] = {
['y'] = 442.9999857693913,
['x'] = 844.999987408519,
},
}
Dependency: Titan Panel 2

Patch History:
v1.4 (1800) [11/20/05]
- Fixed problem with capture timers not showing
- Added German localization
- Fixed localization error with BG
- Changed button text on queue to display time left in queue
- Added Battleground name and instance to tooltip for queue
- Fixed problem with options not correctly turning off
- Re-organized Tooltip

v1.3 (1800) [11/04/05]
- Removed 'Auto Res' since Blizzard does this anyway
- Added a 'Auto Leave' option so you will automatically leave the BG upon its completion
- Added a 'Toggle Minimap' option to display the BattlefieldMiniMap in AB
- Changed the capture timer colors to reflect the faction.
- Added "Bases Assaulted" and "Bases Defended" for AB
- Added "Base Status" display option for AB
- Added "Display Guild as Friends" option (Thanks Balloob)
- Added French Localization (Thank you Corwin Whitehorn!!!)

v1.1 (1800)
- Minor fix

v1.0 (1800)
- Initial release.
- Added support for Arathi Basin (mainly timers).

Last edited by leakin : 11-20-05 at 04:31 PM.
  Reply With Quote
11-09-05, 05:57 PM   #2
H0PE
A Fallenroot Satyr
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Aug 2005
Posts: 27
Not good for long time...

I choosed not to use the addon because even if I turn off the autojoin and play sound on join options I still autojoin (and hear that annoying woice). I can't imagine why an earth others wheter a.) didnt get the same error b.) why didn't reported it.

Please fix so I could use your nice addon.

One more feature request, please make it available that I could see only an icon (like minimapo bg icon) on titan panel, and when I mouseove only then I may see detailed info (connection or if I'm already in, de details). The connection information on the panel taking up too much space and moving the other addons around making them unusable/visible (once you waiting in the line I mean). Hope I'm clear im tired, sorry.
  Reply With Quote
11-10-05, 06:14 AM   #3
leakin
A Murloc Raider
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2005
Posts: 6
Hmmm....

Originally Posted by H0PE
I choosed not to use the addon because even if I turn off the autojoin and play sound on join options I still autojoin (and hear that annoying woice). I can't imagine why an earth others wheter a.) didnt get the same error b.) why didn't reported it.

Please fix so I could use your nice addon.

One more feature request, please make it available that I could see only an icon (like minimapo bg icon) on titan panel, and when I mouseove only then I may see detailed info (connection or if I'm already in, de details). The connection information on the panel taking up too much space and moving the other addons around making them unusable/visible (once you waiting in the line I mean). Hope I'm clear im tired, sorry.
I have had one other person mention this problem. Have you tried deleting the saved variables for TitanBG? What localization are you using? I will look into it and see what I can uncover, but any information you can give me would help.
  Reply With Quote
11-11-05, 12:09 PM   #4
H0PE
A Fallenroot Satyr
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Aug 2005
Posts: 27
Hi,

No confi issue, I've rebuilt all my wtf forlder from scratch (I want to compile a shaman UI so I have to test everything u know).

No error messages either. I just deselect those settings and still make no difference. :\
  Reply With Quote
11-15-05, 09:33 PM   #5
leakin
A Murloc Raider
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2005
Posts: 6
TitanBG v1.4 Beta

Link is in the first post. Go test it and tell me what you think!

@Hope: Try the Beta and see if you still have the problems
  Reply With Quote
01-06-06, 05:49 AM   #6
Thrangar
A Kobold Labourer
Join Date: Jan 2006
Posts: 1
after patch 1.9 there is a problem with TitanBG

This is the error message:

"Interface\AddOns\TitanBG\TitanBG.lua: 135:
Usage: GetBattlefieldStatus(index)"

or

"Interface\AddOns\TitanBG\TitanBG.lua: 545:
Usage: GetBattlefieldStatus(index)"


please can you fix this ?

greetz

Thrangar
  Reply With Quote
01-08-06, 09:24 AM   #7
SpecR1
A Murloc Raider
Join Date: Oct 2005
Posts: 9
yes this a great mod
any news if theeres gonna be updateS?
  Reply With Quote
01-08-06, 11:49 AM   #8
leakin
A Murloc Raider
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2005
Posts: 6
Update for 1.9

I am currently working on the update...thank y'all for your patience.
  Reply With Quote
01-08-06, 08:19 PM   #9
FinalAeon
A Kobold Labourer
Join Date: Jan 2006
Posts: 1
Originally Posted by leakin
I am currently working on the update...thank y'all for your patience.
I just joined the site but it seems that you are or are one of the authors of titan panel? if so i thank you because i've just started playing a few weeks ago and i love titan.

please post here as soon as you have updated it so we all can enjoy it it's so hard searching for when/where it's gunna be updated.

again, thanks for your time and effort!
  Reply With Quote
01-11-06, 08:34 PM   #10
Athea
A Kobold Labourer
Join Date: Jan 2006
Posts: 1
Originally Posted by Thrangar
after patch 1.9 there is a problem with TitanBG

This is the error message:

"Interface\AddOns\TitanBG\TitanBG.lua: 135:
Usage: GetBattlefieldStatus(index)"

or

"Interface\AddOns\TitanBG\TitanBG.lua: 545:
Usage: GetBattlefieldStatus(index)"


please can you fix this ?

greetz

Thrangar

Yeah... I have same problem. Every time i die in BG this shows up ! But I dont want to turn off Titan cuz i cant play without it )))

Titan rulz )) Hope u fix this soon!
  Reply With Quote
01-12-06, 09:05 AM   #11
leakin
A Murloc Raider
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2005
Posts: 6
Beta up!

Sorry I haven't posted the beta here yet, but you can grab it at http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=2530

I will post it here as soon as I work out all the kinks. Please download it and report any errors. Thank y'all!
  Reply With Quote
02-25-06, 01:12 AM   #12
Yuuiki
A Kobold Labourer
Join Date: Feb 2006
Posts: 1
ok this is my first tiem using this mod, sorry for being such noob. i just dled latest titan and this mod, but it doesnt work for me, everytime when my BG pops, it just says on my chat "Now Joining BG ect." and never AUTO join for me. i tried to wait, till my que expires and still not working... and always pop up the window ask me to join or hide, which i have do it manually. some1 help me out here??
  Reply With Quote

WoWInterface » AddOns, Compilations, Macros » Released AddOns » TitanBG Resurrection

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off