Quantcast Problem with carbonite UI - WoWInterface
 
Thread Tools Display Modes
11-14-13, 03:05 PM   #1
ericchub
A Defias Bandit
Join Date: Sep 2012
Posts: 3
Problem with carbonite UI

On one character which is my DK, it works flawlessly, then when i created a new char, a Shaman, the lag between kills was awful, like 5-10 secs each kill, the map took forever to load, etc..so i disabled it, but on my dk, it works just fine. Anyone have any idea what could cause it to work on one char and not on another ??? confused here lol
 
11-15-13, 03:07 AM   #2
Chmee
A Molten Giant
Join Date: Dec 2006
Posts: 960
Something other than default settings somewhere sounds like the culprit here, since you would have gotten the default settings on your new toon.

ISTR there's a way to copy settings from one toon to another, but I don't remember how.
 
03-25-14, 03:12 PM   #3
JohnnyGrey
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Apr 2009
Posts: 13
Carbonite Options > Reset > Import settings from a character.

This is what I do to set up Carbonite on all my alts. Configure it on your main, then just import your mains settings on each alt. Most addons have these types of "profiles," making configuring alts a breeze.
 
 

WoWInterface » Featured Projects » Carbonite » Carbonite Archive » Problem with carbonite UI

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off