Quantcast If there is a zone that has some mobs that phase out after completing a quest at a la - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
05-20-11, 07:38 AM   #1
tobindax
A Cyclonian
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2011
Posts: 47
deleted

deleted because people call you troll for a legitimate question.

Last edited by tobindax : 05-21-11 at 02:49 AM. Reason: trolled
  Reply With Quote
05-20-11, 07:48 AM   #2
Mischback
A Cobalt Mageweaver
 
Mischback's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Aug 2009
Posts: 221
Obvious troll is obvious...
__________________
  Reply With Quote
05-20-11, 12:39 PM   #3
Seerah
Fishing Trainer
 
Seerah's Avatar
WoWInterface Super Mod
Featured
Join Date: Oct 2006
Posts: 10,556
I don't see why it wouldn't be...
__________________
"You'd be surprised how many people violate this simple principle every day of their lives and try to fit square pegs into round holes, ignoring the clear reality that Things Are As They Are." -Benjamin Hoff, The Tao of Pooh

  Reply With Quote
05-20-11, 06:05 PM   #4
Vlad
A Molten Giant
 
Vlad's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Dec 2005
Posts: 789
You can use pet to pull mobs trough the "phase" by standing on the zone change edge and well, doing your thingy. ^^

Doubt it's banable at all. :P
  Reply With Quote
05-20-11, 08:29 PM   #5
Seerah
Fishing Trainer
 
Seerah's Avatar
WoWInterface Super Mod
Featured
Join Date: Oct 2006
Posts: 10,556
Now, if you're taking advantage of and exploiting a glitch like that... Then that's not a good thing.
__________________
"You'd be surprised how many people violate this simple principle every day of their lives and try to fit square pegs into round holes, ignoring the clear reality that Things Are As They Are." -Benjamin Hoff, The Tao of Pooh

  Reply With Quote
05-20-11, 09:43 PM   #6
zork
A Pyroguard Emberseer
 
zork's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,729
Well there is some quest in Uldum with elite mobs, phasing and good drops. But only if you don't finish that quest.
__________________
| Simple is beautiful.
| WoWI AddOns | GitHub | Zork (WoW) | TDMOG

"I wonder what the non-pathetic people are doing tonight?" - Rajesh Koothrappali (The Big Bang Theory)
  Reply With Quote
05-21-11, 07:10 AM   #7
Nobgul
A Molten Giant
 
Nobgul's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Aug 2009
Posts: 693
Kind of off the topic a little bit but, is there a way, to reliably detect if someone that is in your group is phased via the wow API?
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
  Reply With Quote
05-21-11, 07:28 AM   #8
Rilgamon
Premium Member
 
Rilgamon's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2009
Posts: 725
I would guess so. In a group you see this blue dot when someone is not in the same phase.
__________________
The cataclysm broke the world ... and the pandas could not fix it!
  Reply With Quote
05-21-11, 07:32 AM   #9
Nobgul
A Molten Giant
 
Nobgul's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Aug 2009
Posts: 693
Do you know if there is a range limit on it?
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
  Reply With Quote
05-21-11, 11:05 AM   #10
Vlad
A Molten Giant
 
Vlad's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Dec 2005
Posts: 789
UnitInPhase

Not sure if there are others, basically it means "he is phased" or perhaps "he is not in your phase"? One of the above.
  Reply With Quote
05-22-11, 12:14 AM   #11
Crissa
A Flamescale Wyrmkin
 
Crissa's Avatar
Join Date: May 2008
Posts: 136
I find it a bit annoying that good drop (or only drop) mobs often are found on one-time phases.

Personally, I'd love to be able to rewind to some of the phased battles, if only because they were so fun!

-Crissa
  Reply With Quote

WoWInterface » General Discussion » General WoW Chat » If there is a zone that has some mobs that phase out after completing a quest at a la

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off