Quantcast locking Action Bars - WoWInterface
 
Thread Tools Display Modes
10-28-16, 09:31 PM   #1
tazzy68
A Murloc Raider
Join Date: Oct 2016
Posts: 4
Angry locking Action Bars

how do I lock my spells on my action bars with Mayron UI??? I keep moving them off. it's starting to bug me bigtime mainly during a fight or pvp. I know you can lock your spells into the bars with blizz UI. The LOCK i'm looking for is for MAYRON UI NOT BLIZZ UI ACTION BAR... PLEASE HELP IF ANYONE KNOWS Thank You!!!!

Last edited by tazzy68 : 10-29-16 at 03:37 AM.
 
10-29-16, 01:54 AM   #2
SDPhantom
A Pyroguard Emberseer
 
SDPhantom's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,732
Check your Interface Options > Actionbars section. In the middle of the window is the lock setting.
__________________
ESOUI AddOns | WoWInterface AddOns
"All I want is a pretty girl, a decent meal, and the right to shoot lightning at fools."
-Anders (Dragon Age: Origins - Awakening)
 
10-29-16, 02:24 AM   #3
tazzy68
A Murloc Raider
Join Date: Oct 2016
Posts: 4
that one is for Blizz UI settings, that won't work with Mayron UI. I have that one on lock and still my spells move. need a fix for it bigtime..
 
10-29-16, 03:21 AM   #4
Torhal
A Pyroguard Emberseer
 
Torhal's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,196
You gave no indication that you weren't using the default WoW UI action bars, though. This is something that you should be asking the developer of Mayron UI and, in my opinion, should be handled by Mayron UI via the default UI's settings.
__________________
Whenever someone says "pls" because it's shorter than "please", I say "no" because it's shorter than "yes".

Author of NPCScan and many other AddOns.
 
10-29-16, 03:33 AM   #5
tazzy68
A Murloc Raider
Join Date: Oct 2016
Posts: 4
yes I agree with you. sorry for the miss undetstanding....
 
10-29-16, 09:47 AM   #6
jeffy162
A Pyroguard Emberseer
 
jeffy162's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: May 2009
Posts: 2,287
If you are using MayronUI Gen5, then it's using Bartender4 action bars. Type /bt in chat to get the options and lock the bars there.
__________________
Ahhhh, the vagueries of the aging mind. Wait.... What was I saying?


Carbonite <----- GitHub main module (Maps ONLY) download link. The other modules are also available on GitHub.
 
10-29-16, 10:27 AM   #7
tazzy68
A Murloc Raider
Join Date: Oct 2016
Posts: 4
Thumbs up

THANK YOU, found where you lock the spells in.. you saved my day!!! thank you again...
 
10-29-16, 12:08 PM   #8
jeffy162
A Pyroguard Emberseer
 
jeffy162's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: May 2009
Posts: 2,287
You're welcome.
__________________
Ahhhh, the vagueries of the aging mind. Wait.... What was I saying?


Carbonite <----- GitHub main module (Maps ONLY) download link. The other modules are also available on GitHub.
 
 

WoWInterface » Site Forums » Archived Beta Forums » Legion Beta archived threads » locking Action Bars

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off