Quantcast
S raid - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
06-10-08, 09:03 PM   #1
Nighrunner
A Cyclonian
 
Nighrunner's Avatar
Join Date: Aug 2007
Posts: 40
S raid

Im having this error sincethe new mazzle ui core came out:

!!MazzleUI_Preloader-0.99b\Mods\sRaidFrames.lua:74: attempt to call method 'SavePositions' (a nil value)

I cant see the raid groups

Last edited by Nighrunner : 06-11-08 at 04:56 PM.
  Reply With Quote
06-10-08, 09:24 PM   #2
DocEVL
A Cobalt Mageweaver
 
DocEVL's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Apr 2008
Posts: 232
Originally Posted by Nighrunner View Post
Im having this error sincethe new mazzle ui core came out:

!!MazzleUI_Preloader-0.99b\Mods\sRaidFrames.lua:74: attempt to call method 'SavePositions' (a nil value)

I cant see the raid groups
Download the latest addon pack or goto your sraidFrames and delete .svn folder and update using WAU
  Reply With Quote
06-11-08, 04:57 PM   #3
Nighrunner
A Cyclonian
 
Nighrunner's Avatar
Join Date: Aug 2007
Posts: 40
Originally Posted by DocEVL View Post
Download the latest addon pack or goto your sraidFrames and delete .svn folder and update using WAU
Thanks for the help!
__________________

  Reply With Quote
06-12-08, 11:17 AM   #4
Viciusan
A Cliff Giant
 
Viciusan's Avatar
Join Date: Nov 2007
Posts: 70
I just updated and still get the error annything i did wrong ?
Thanks in advance

[2008/06/12 19:12:25-1179-x1]: !!MazzleUI_Preloader-0.99b\Mods\sRaidFrames.lua:74: attempt to call method 'SavePositions' (a nil value)

---
__________________
  Reply With Quote
06-12-08, 11:52 AM   #5
DocEVL
A Cobalt Mageweaver
 
DocEVL's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Apr 2008
Posts: 232
Originally Posted by Viciusan View Post
I just updated and still get the error annything i did wrong ?
Thanks in advance

[2008/06/12 19:12:25-1179-x1]: !!MazzleUI_Preloader-0.99b\Mods\sRaidFrames.lua:74: attempt to call method 'SavePositions' (a nil value)

---
You did not download the latest version of the addon pack or update to the latest version of sRaidFrames. The new addon pack contains the new version of sRaidFrames.
__________________
"Imagine all the people living life in peace" - J. Lennon


  Reply With Quote
06-17-08, 10:59 AM   #6
Viciusan
A Cliff Giant
 
Viciusan's Avatar
Join Date: Nov 2007
Posts: 70
Would i lose all things i've custimized if i'd install the new pack ?

Up until now i've manually fixed all the errors is it maybe possible to manually fix this one also so i can grab the new version through WAU ?
__________________
  Reply With Quote
06-17-08, 11:01 AM   #7
DocEVL
A Cobalt Mageweaver
 
DocEVL's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Apr 2008
Posts: 232
Originally Posted by Viciusan View Post
Would i lose all things i've custimized if i'd install the new pack ?

Up until now i've manually fixed all the errors is it maybe possible to manually fix this one also so i can grab the new version through WAU ?
sRaidFrames has a .svn folder so it will not update in WAU. Delete the .svn folder inside sRaidFrames and then update with WAU and the problem will be fixed.
__________________
"Imagine all the people living life in peace" - J. Lennon


  Reply With Quote
06-17-08, 11:50 PM   #8
Viciusan
A Cliff Giant
 
Viciusan's Avatar
Join Date: Nov 2007
Posts: 70
Thanks so i don't have to change annything in preloader.lua ?
  Reply With Quote
06-18-08, 11:37 AM   #9
DocEVL
A Cobalt Mageweaver
 
DocEVL's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Apr 2008
Posts: 232
Originally Posted by Viciusan View Post
Thanks so i don't have to change annything in preloader.lua ?
No, not if you have the latest core. Which if you do if you are getting the error you are.
__________________
"Imagine all the people living life in peace" - J. Lennon


  Reply With Quote
06-18-08, 03:48 PM   #10
Yulfie
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Jun 2008
Posts: 10
Hi I am having the same error except the raidframes are all lying on top of each other.

I have used the latest core plus addon pack and updated sraidframes (though i couldn't find an svn folder?)

At a bit of a loss now ?

PS bugsack error is identical
  Reply With Quote
06-18-08, 04:47 PM   #11
DocEVL
A Cobalt Mageweaver
 
DocEVL's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Apr 2008
Posts: 232
Originally Posted by Yulfie View Post
Hi I am having the same error except the raidframes are all lying on top of each other.

I have used the latest core plus addon pack and updated sraidframes (though i couldn't find an svn folder?)

At a bit of a loss now ?

PS bugsack error is identical
Grrr. They changed it back to SavePosition. Go into !!MazzleUI_Preloader/Mods/sRaidFrames.lua and replace both occurances of: SavePositions with SavePosition (no plural)
__________________
"Imagine all the people living life in peace" - J. Lennon


  Reply With Quote
06-18-08, 06:09 PM   #12
Yulfie
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Jun 2008
Posts: 10
DocEVL

That worked like a charm

I would like to thank you for the effort you have put in on this UI, really appreciated thanks.
  Reply With Quote

WoWInterface » AddOns, Compilations, Macros » AddOn Help/Support » S raid

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off