Quantcast
C_ArtifactUI.GetEquippedArtifactInfo() returning odd values for artifactTier... - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
09-17-17, 05:51 AM   #1
CC_WOW
A Deviate Faerie Dragon
 
CC_WOW's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Nov 2016
Posts: 19
Question C_ArtifactUI.GetEquippedArtifactInfo() returning odd values for artifactTier...

... but only sometimes? Before 7.3, it would always return tier 1 for the original traits, and tier 2 for the empowered ones.

On my characters, it still does (disclaimer: I have not done any 7.3 content because I rarely play) - but for some users it seems to randomly (?) return absurd values, however this is only happening for some classes/specs. So for one Frost DK it would return 1513, and for a Restoration Shaman it's 1533 all of a sudden and I'm not sure what to make of it (as the other specs seem unaffected).

Is there anything I missed that could have changed in the API? I was thinking of the Netherlight Crucible, for example, but that seems to only affect relics and the errors also started being reported before it was unlocked. Anyone willing to try a /dump C_ArtifactUI.GetEquippedArtifactInfo() and see if the last value is anything but 1 or 2?
  Reply With Quote
09-17-17, 09:31 AM   #2
bsmorgan
A Chromatic Dragonspawn
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2005
Posts: 191
My Frost DK returns 2 and my Hunter has 2 for all three specs.
  Reply With Quote
09-18-17, 04:44 PM   #3
sezz
A Flamescale Wyrmkin
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Apr 2008
Posts: 131
I also got some wierd 15xx tier numbers on my alts while leveling some of the artifact weapons that I have never used before, but didn't really look into it - I'm now only checking if the returned value is too large and assume it's tier 2, because the wrong tier tier number was only temporary for me (it changed back to 2 after learning all the available traits).
  Reply With Quote
09-18-17, 11:52 PM   #4
CC_WOW
A Deviate Faerie Dragon
 
CC_WOW's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Nov 2016
Posts: 19
That's interesting! I couldn't get it to return those values myself, but I went with setting the tier to 1 or 2 depending on the number of purchased traits (below 35, it should still count as tier 1, as far as I know - at which point the empowered traits are unlocked?).

Those odd numbers don't even work with the other Artifact functions, so unless there's something I'm missing maybe it's just a bug...
  Reply With Quote

WoWInterface » Developer Discussions » Lua/XML Help » C_ArtifactUI.GetEquippedArtifactInfo() returning odd values for artifactTier...

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off