Quantcast
Battle pet tooltips disappearing [FIXED] - WoWInterface
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
11-27-20, 06:00 PM   #1
silverdreams
A Murloc Raider
Join Date: May 2008
Posts: 6
Question Battle pet tooltips disappearing [FIXED]

Hello! I have been experiencing a really weird issue for a while now. On my most used characters (my mains basically, but not my less played alts), if I hover my cursor over a battle pet item anywhere (in my bags, in my bank, in the auction house, in altoholic... everywhere), the tooltip pops up normally, but then disappears within less than a second. There is no lua error. If I move the cursor away and then back again, it does the same thing again. I am really into collecting battle pets, so it's really quite inconvenient.

I have spent a lot of time trying to identify the exact source of the issue, and I've narrowed it down to my two mains (as I said), and Carbonite Quests. On my mains, if I turn off every single addon except Carbonite Maps and Carbonite Quests, the issue occurs. It doesn't occur with only Carbonite Maps turned on, and it doesn't occur either with or without all other my other addons except Carbonite Quests turned on. So it definitely looks like something to do with Carbonite Quests.

I've tried examining the saved variables for Carbonite and for Carbonite Quests, trying to find something markedly different in the data for my mains vs the data for my alts, but it's a LOT of data and nothing is jumping out at me. Any idea what might be going on, or what other steps I can try? I'm reluctant to completely remove the saved variables and start over since I'll lose a lot of data that way.
  Reply With Quote
 

WoWInterface » Featured Projects » Carbonite » Carbonite: Quests Module » Battle pet tooltips disappearing [FIXED]

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off