Quantcast Some FPS issues - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
01-11-19, 02:18 PM   #1
strickland
An Aku'mai Servant
Join Date: Apr 2007
Posts: 36
Some FPS issues

Sitting in Boralus, I usually have 90 FPS with the same settings, enabling carbonite with it's modules, I use all modules by the way, then my fps goes down to 40-50, even though 40-50 is playable but to me I feel it's not only the FPS being affected, I literally feel a little stutter while moving in the city with my mount while nothing is really happening.

Is this normal? It could be that there's another addon that is not working well with carbonite which is causing this issue, or something else, please advise.
  Reply With Quote
01-11-19, 02:23 PM   #2
ircdirk
A Molten Giant
 
ircdirk's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Nov 2014
Posts: 763
Originally Posted by strickland View Post
Sitting in Boralus, I usually have 90 FPS with the same settings, enabling carbonite with it's modules, I use all modules by the way, then my fps goes down to 40-50, even though 40-50 is playable but to me I feel it's not only the FPS being affected, I literally feel a little stutter while moving in the city with my mount while nothing is really happening.

Is this normal? It could be that there's another addon that is not working well with carbonite which is causing this issue, or something else, please advise.
Try only with Carbonite + Modules enabled also try to switch to dx11. 10-20 fps lower is ok and normal with carbonite and latest patch more not.

Last edited by ircdirk : 01-11-19 at 02:31 PM.
  Reply With Quote

WoWInterface » Featured Projects » Carbonite » Carbonite: Maps (Main AddOn) » Some FPS issues

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off