Quantcast Mozilla Firefox problem. - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
12-20-08, 02:35 PM   #1
Raptorz
A Black Drake
 
Raptorz's Avatar
Join Date: Dec 2006
Posts: 85
Mozilla Firefox problem.

Hello everyone. I'm having little problems with Firefox.. Well, not so little: I can't connect to net with it but I can with everything else. I have allowed firefox in my firewall (comodo) and it's probably allowed in my router firewall too.

So, the thing happened today when I was playing WoW. I was messing with firefox and an addon SwitchProxy at the same time. I tried few proxies but they didn't work, so I switched it off (disabled the proxy, not the whole addon) and wen't to play WoW again.
After few minutes I tried to go to wowwiki to look for macro help and it didn't connect. I tried re-opening Firefox but it didn't help.
Then I thought that maybe I'm trying to somehow connect through proxy and disabled (even deleted) SwitchProxy but it didn't help.
I tried re-installing Firefox.. I think you can quess if it helped..

Now I can't connect to net with firefox but can with everything else.. (Using IE atm.) I scanned my computer with Nod32 and Spybot S&D but they didn't find anything.
So now I don't know what to do.. Does anyone even have a clue what might be causing this?

PS. I don't think this is anyway related to firefox, but I can't enable Windows Automatic Updates. I have started the needed services (I think) but the updater thing isn't doing anything else than yelling that my Automatic Updates isn't on..

Thank you for your help in advance! I hope someone knows how to fix this.
__________________
01010001 01110101 01101001 01110011 00100000 01100011 01110101 01110011 01110100 01101111 01100100 01101001 01100101 01110100 00100000 01101001 01110000 01110011 01101111 01110011 00100000 01100011 01110101 01110011 01110100 01101111 01100100 01100101 01110011 00111111 -Decimus Iunius Iuvenalis/Juvenalis
  Reply With Quote
12-21-08, 11:54 AM   #2
Raptorz
A Black Drake
 
Raptorz's Avatar
Join Date: Dec 2006
Posts: 85
Bump for improving my internet browsing.

Doesn't anyone know what might be causing this? :S
__________________
01010001 01110101 01101001 01110011 00100000 01100011 01110101 01110011 01110100 01101111 01100100 01101001 01100101 01110100 00100000 01101001 01110000 01110011 01101111 01110011 00100000 01100011 01110101 01110011 01110100 01101111 01100100 01100101 01110011 00111111 -Decimus Iunius Iuvenalis/Juvenalis
  Reply With Quote
12-21-08, 01:43 PM   #3
Gemini_II
A Molten Giant
 
Gemini_II's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: May 2006
Posts: 762
Try to ping and/or tracert to a known, working address (like yahoo.com or cnn.com, google.com). That will at least establish if your entire TCP/IP stack is screwed or if it's just something with a browser or windoze.

Did you fix yourself up with that latest and greatest patch from MS concerning the IE mess? You don't need to use IE to be vulnerable to it...
__________________
Retired prior to 3.2, before all challenge was removed.

  Reply With Quote
12-21-08, 01:55 PM   #4
Psoewish
A Scalebane Royal Guard
 
Psoewish's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Nov 2008
Posts: 447
Originally Posted by Gemini_II View Post
Try to ping and/or tracert to a known, working address (like yahoo.com or cnn.com, google.com). That will at least establish if your entire TCP/IP stack is screwed or if it's just something with a browser or windoze.

Did you fix yourself up with that latest and greatest patch from MS concerning the IE mess? You don't need to use IE to be vulnerable to it...
Well that seems pointless to me as he already stated he can access the web just fine with everything but Firefox, and that this started when he had an addon. So pinging won't do anything, as the connection is fine. (How else would he be able to come post here about the problem on IE? :P)

I have no idea what may be causing this though, I have no idea about proxies either, since I've never used one :]
  Reply With Quote
12-21-08, 04:23 PM   #5
Ethan Centaurai
A Flamescale Wyrmkin
 
Ethan Centaurai's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2005
Posts: 139
This is probably because most Firefox addon settings are not removed when you remove the addon. Here's what I would do:

Navigate to "C:\Documents and Settings\<your Windows name>\Application Data" and all folders with "Mozilla" in the name. This will revert all Firefox settings to default and should fix your problem.

I assume you use Windows XP. The file path in Windows Vista will be different. I think it's "C:\Users\<name>\AppData" but I haven't dared install that tripe so I may be wrong.
__________________
Twitter | Player
  Reply With Quote
12-21-08, 05:40 PM   #6
Shirik
Blasphemer!
Premium Member
WoWInterface Super Mod
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2007
Posts: 818
The easiest way to get there is to just go to %APPDATA%

This is an environment variable that Explorer understands and will resolve to the correct directory. This not only protects against OS-specific behavior, but also unconventional configurations.
__________________
たしかにひとつのじだいがおわるのお
ぼくはこのめでみたよ
だけどつぎがじぶんおばんだってことわ
しりたくなかったんだ
It's my turn next.

Shakespeare liked regexes too!
/(bb|[^b]{2})/
  Reply With Quote
12-21-08, 06:47 PM   #7
Raptorz
A Black Drake
 
Raptorz's Avatar
Join Date: Dec 2006
Posts: 85
Originally Posted by Ethan Centaurai View Post
This is probably because most Firefox addon settings are not removed when you remove the addon. Here's what I would do:

Navigate to "C:\Documents and Settings\<your Windows name>\Application Data" and all folders with "Mozilla" in the name. This will revert all Firefox settings to default and should fix your problem.

I assume you use Windows XP. The file path in Windows Vista will be different. I think it's "C:\Users\<name>\AppData" but I haven't dared install that tripe so I may be wrong.
Thanks!! That was it! Finally I get to use my Firefox again (writing on it atm).

Thank you SOO much!
__________________
01010001 01110101 01101001 01110011 00100000 01100011 01110101 01110011 01110100 01101111 01100100 01101001 01100101 01110100 00100000 01101001 01110000 01110011 01101111 01110011 00100000 01100011 01110101 01110011 01110100 01101111 01100100 01100101 01110011 00111111 -Decimus Iunius Iuvenalis/Juvenalis
  Reply With Quote

WoWInterface » General Discussion » Chit-Chat » Mozilla Firefox problem.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off