Quantcast
My LUA code dont work in new API 8.3.0 [ auction ] ] - WoWInterface
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
05-06-20, 10:18 PM   #1
lungdesire
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: May 2020
Posts: 13
My LUA code dont work in new API 8.3.0 [ auction ] ]

Hello.
My LUA code work in old API.

Code:
local frame = CreateFrame("Frame");
frame:RegisterEvent("AUCTION_HOUSE_SHOW");
frame:RegisterEvent("AUCTION_ITEM_LIST_UPDATE");
frame:Hide();

frame:SetScript("OnEvent", function(self, event, ...)

  if (event == "AUCTION_HOUSE_SHOW") then
  local val
  auk = {
        "GUMM-E",
        "Sunreaver Micro-Sentry"
      }

    for key, val in pairs(auk) do
      QueryAuctionItems(val, minLevel, maxLevel, invTypeIndex, classIndex, subclassIndex, page, isUsable, qualityIndex);
      print(val);
    end;
  end;

  if (event == "AUCTION_ITEM_LIST_UPDATE") then
    local name, texture, count, quality, canUse, level, levelColHeader, minBid, minIncrement,
    buyoutPrice, bidAmount, highBidder, highBidderFullName, owner, ownerFullName,
    saleStatus, itemId, hasAllInfo = GetAuctionItemInfo("list", 1);
    print(name, buyoutPrice)
  end

end)
How it work in the new API 8.3.0?

Dont know, how work "C_AuctionHouse.GetReplicateItemInfo".

Thanks all.
  Reply With Quote
 

WoWInterface » Developer Discussions » Lua/XML Help » My LUA code dont work in new API 8.3.0 [ auction ] ]

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off