Quantcast Please help!! - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
06-05-09, 01:24 PM   #1
MusicalThtrGeek
A Murloc Raider
Join Date: Jun 2009
Posts: 4
Please help!!

I downloaded Carbonite a few months ago, and then I didn't play for a while. I came back on to play and it didn't work any more. The map is blank. So I came on here to download the uploaded version and I went through all of the installation steps and it still isn't working. I only have one WoW folder, I extracted all of the files and copied them into the interface>addons folder. What did I do wrong???
  Reply With Quote
06-05-09, 01:26 PM   #2
tinyu
A Molten Giant
 
tinyu's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Nov 2006
Posts: 837
what version of windows are you using?
__________________
"There's no such thing as too many addons."
Lothaer
Titan Dev Team Member.
  Reply With Quote
06-05-09, 01:32 PM   #3
MusicalThtrGeek
A Murloc Raider
Join Date: Jun 2009
Posts: 4
I'm using Windows Vista.
  Reply With Quote
06-05-09, 01:33 PM   #4
tinyu
A Molten Giant
 
tinyu's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Nov 2006
Posts: 837
ok download carbonite again, unzip it and copy the 3 folders located inside the .zip to...

C:\users\public\games\World of Warcraft\World of Warcraft\Interface\AddOns\

...then login to wow and post here if its been solved.
__________________
"There's no such thing as too many addons."
Lothaer
Titan Dev Team Member.
  Reply With Quote
06-05-09, 01:41 PM   #5
MusicalThtrGeek
A Murloc Raider
Join Date: Jun 2009
Posts: 4
I downloaded it again and I tried to open the folder to put it in...but it said that the folder doesn't exist and that I should check the spelling and try it again...
  Reply With Quote
06-05-09, 01:57 PM   #6
MusicalThtrGeek
A Murloc Raider
Join Date: Jun 2009
Posts: 4
So what can I do now????
  Reply With Quote
06-05-09, 02:30 PM   #7
Sythalin
Curse staff
 
Sythalin's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Aug 2006
Posts: 680
Try to use as administrator? I don't use vista (for this reason, too many permission issues) but I do know this solves a lot of access problems.
  Reply With Quote
06-05-09, 02:44 PM   #8
Sepioth
A Molten Giant
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Apr 2005
Posts: 894
One thing you can do is make sure that you got your install directory right.

Did you try to cut and paste what tinyu posted into an address bar in Vista?

If not try that. If you did that and get the not found error then the directory is different.

Easiest way to get this is to R-Click the shortcut on your desktop and select "Properties". The location of WoW should be listed in the Start In line. (This may be different on Vista, I am using XP). You can copy and paste that into an address bar and that will load your correct WoW install directory. I also believe that Vista has a option on the R-Click menu that actually can "Open To Folder" or something like that .. but I could be mistaken.

In the WoW directory go into the Interface folder. Then open the AddOns folder.

Download and save Carbonite to your desktop. Once the download is finished double click the Carbonite Zip file on the desktop and it will open a new window with 3 folders and 2 text files. Select everything (the text files do not matter and won't hurt if copied over) and DRAG them over to the Addons folder for WoW. DROP the folders and files into the Addons folder careful not to drop them onto any other folders (there should be at least a handfull of Blizzard_XXXX folders in there). You should now have the Carbonite files and folders in your Addons directory

Run WoW. If WoW was already running exit out COMPLETELY and restart WoW.

At the character select screen there should be a new red button labled "Addons" Click that to make sure that Carbonite is installed and Check off to run.
  Reply With Quote
06-05-09, 03:27 PM   #9
Petrah
A Pyroguard Emberseer
 
Petrah's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jan 2008
Posts: 2,988
Originally Posted by tinyu View Post
ok download carbonite again, unzip it and copy the 3 folders located inside the .zip to...

C:\users\public\games\World of Warcraft\World of Warcraft\Interface\AddOns\

...then login to wow and post here if its been solved.

Just to clarify, it should be C:\Users\Public\Games\World of Warcraft\Interface\Addons and not C:\Users\Public\Games\World of Warcraft\World of Warcraft\Interface\Addons

The best way to check if the path is correct (if you use Vista) is to right click over the games shortcut icon on the desktop and choose Open file location.
__________________
♪~ ( ) I My Sonos!
AddOn Authors: If your addon spams the chat box with "Addon v8.3.4.5.3 now loaded!", please add an option to disable it!
  Reply With Quote
06-05-09, 11:09 PM   #10
tinyu
A Molten Giant
 
tinyu's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Nov 2006
Posts: 837
lol sorry about that mistake posting at 2am might not be a good idea ><
__________________
"There's no such thing as too many addons."
Lothaer
Titan Dev Team Member.
  Reply With Quote

WoWInterface » AddOns, Compilations, Macros » AddOn Help/Support » Please help!!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off