Quantcast
Quest complete sound stopped working - WoWInterface
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
09-14-16, 04:30 PM   #1
Aalwein
A Flamescale Wyrmkin
 
Aalwein's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2005
Posts: 147
Quest complete sound stopped working

Edit: noticed the issues were already being talked about in other threads, so please disregard and delete this thread. Sorry!


Not sure what happened - it had been working fine for some time. I ran into some sound issues so I was messing around with the sound settings (of WoW, not Carbo) and ended up with a whole new soundcard and speaker setup. Well now Carbo won't play the sound effect when I complete a quest. I've tried different sounds, all the sounds, turned off all sounds, restarted, and turned them back on to no avail. Sound works fine for everything else and the preview plays when I check them on in Carbo, but still nothing plays when I complete that last step in my quests. Any ideas on what else to try?
__________________
Aalwein | Jaberwocky
Die by the Arrow | YouTube | Facebook | Twitter

Last edited by Aalwein : 09-15-16 at 11:11 AM.
  Reply With Quote
 

WoWInterface » Featured Projects » Carbonite » Carbonite: Quests Module » Quest complete sound stopped working

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off