Quantcast
Pitbull - TAGs don't seem to work for me :/// - WoWInterface
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
06-18-08, 02:32 AM   #1
ZikO
An Aku'mai Servant
Join Date: Jun 2008
Posts: 36
Pitbull - TAGs don't seem to work for me :///

Hi

I am just in middle of testing Pitbull and i find it so fantastic and flexible, even better with Bongos3 =)

However, i have a few problems i tried to find the solution on different forum but i didn't get answers yet. Maybe here =)

I would like to see someone's Talent Spec and Talent Tree above the Pitbull's Frame. I have written the code below which works perfectly for me character ('player')

Code:
[TalentTree:Yellow " (":Yellow TalentSpec:Yellow ")":Yellow]
I would like to do the same for target but target can be NPC, bear etc or opponent from another faction. So sometimes talent tree is available sometimes it's not. Now, I have written another code:

Code:
[if TalentTree("target") then
    TalentTree("target"):Yellow " (":Yellow TalentSpec("target"):Yellow ")":Yellow
end]
which was supposed to distinguish between NPC or WOW player and displayTalentTree/TalentSpec or not to run anything. It's not working thought and i dont know why. Can somebody help me please?

PS. This is how frames look like for me ('player') and should be the same for target (the target is in this case a priest and there is a missing text):
  Reply With Quote
 

WoWInterface » AddOns, Compilations, Macros » AddOn Help/Support » Pitbull - TAGs don't seem to work for me :///

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off