Quantcast
BG Map problem - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
08-01-16, 06:57 PM   #1
Ramahan
Premium Member
Premium Member
Join Date: Nov 2011
Posts: 4
BG Map problem

I don't know if its a setting I haven't set right or a bug in the latest Carbonite master but while in BGs the map no longer shows nodes or their status. I've tried with all addons and with only carbonite and issue is still there.
Any suggestions would be much appreciated.
Screenshots:


  Reply With Quote
08-03-16, 06:28 PM   #2
Ramahan
Premium Member
Premium Member
Join Date: Nov 2011
Posts: 4
Not even one suggestion or even an attempt to help??
  Reply With Quote
08-03-16, 11:38 PM   #3
ircdirk
A Molten Giant
 
ircdirk's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Nov 2014
Posts: 808
Originally Posted by Ramahan View Post
Not even one suggestion or even an attempt to help??
We cant help u, this has to be fixed. Every now and then check github for changes.
__________________
Carbonite and Carbonite Classic Developer
  Reply With Quote
08-04-16, 01:36 PM   #4
Ramahan
Premium Member
Premium Member
Join Date: Nov 2011
Posts: 4
Originally Posted by ircdirk View Post
We cant help u, this has to be fixed. Every now and then check github for changes.
Your wrong. Your post saying it had to be fixed was what I needed to know. Thanks for letting me know I wasn't running a conflicting addon or made an error in my setup.
  Reply With Quote
01-09-17, 11:14 AM   #5
blåckjesus
A Defias Bandit
Join Date: Jan 2017
Posts: 3
same problem

i have the same problem but i have found out that when i press shift the nodes appear. is there a way to change this to static? so i dont have to press shift to see the nodes.
  Reply With Quote
01-09-17, 02:17 PM   #6
ircdirk
A Molten Giant
 
ircdirk's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Nov 2014
Posts: 808
Originally Posted by blåckjesus View Post
i have the same problem but i have found out that when i press shift the nodes appear. is there a way to change this to static? so i dont have to press shift to see the nodes.
Good tip... ill test it and if it works will push fix to github.
__________________
Carbonite and Carbonite Classic Developer
  Reply With Quote
01-11-17, 01:30 PM   #7
ircdirk
A Molten Giant
 
ircdirk's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Nov 2014
Posts: 808
Originally Posted by blåckjesus View Post
i have the same problem but i have found out that when i press shift the nodes appear. is there a way to change this to static? so i dont have to press shift to see the nodes.
Fixed download latest from github.
__________________
Carbonite and Carbonite Classic Developer
  Reply With Quote
01-16-17, 12:51 AM   #8
blåckjesus
A Defias Bandit
Join Date: Jan 2017
Posts: 3
bug

carts and flags dont show on any map and the carts in silver shard mines doesnt show either.
  Reply With Quote
01-18-17, 01:26 PM   #9
ircdirk
A Molten Giant
 
ircdirk's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Nov 2014
Posts: 808
Originally Posted by blåckjesus View Post
carts and flags dont show on any map and the carts in silver shard mines doesnt show either.
Rythal pushed comit with changes that should fix those issues. Download latest from github and report back.
__________________
Carbonite and Carbonite Classic Developer
  Reply With Quote
01-22-17, 09:10 PM   #10
blåckjesus
A Defias Bandit
Join Date: Jan 2017
Posts: 3
the nodes and flags show up now. but now the other players dont show on map ever and my player arrow doesnt show up in bgs. havent got to test carts in silver shard mines yet. there is also scaling issues now swapping from into and out of a bg but no that big of a deal compared to the previous

Last edited by blåckjesus : 01-22-17 at 10:26 PM.
  Reply With Quote
01-23-17, 02:08 AM   #11
ircdirk
A Molten Giant
 
ircdirk's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Nov 2014
Posts: 808
Right click on map check "Show Instance Map". U need to do this in every BG since this setting is independent.

Allways read commit changes on github

I think this sould be checked by default but maybe that was intended by Rythal.
__________________
Carbonite and Carbonite Classic Developer

Last edited by ircdirk : 01-23-17 at 02:23 AM.
  Reply With Quote

WoWInterface » Featured Projects » Carbonite » Carbonite: Maps (Main AddOn) » BG Map problem

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off