Quantcast
Summoning raid frames has nil units - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
09-30-20, 05:04 PM   #1
aelen
A Murloc Raider
Join Date: Sep 2020
Posts: 5
Summoning raid frames has nil units

I'm using oUF to build raid frames and following some work that Rainrider has done: https://github.com/Rainrider/oUF_Lay....lua#L110-L132

However, when doing this, I sometimes get this error:

Code:
7x AelUI\unitframes\elements\init.lua:9: Wrong object type for function
The line which it complains about is

Code:
self:RegisterForClicks('AnyUp')
But there's also other weird things going on, like even if I comment out that line, it only shows a single unit (the other one seems to be there, but not styled).

I wonder if this is somehow related to https://www.wowinterface.com/forums/...ad.php?t=56943 ?

That said, I am using version 9.3.1 of oUF, so I'm not so sure this would be the case.

Any help would be appreciated! Also happy to post more details if needed.

Edit:

For the record, this is the code I'm using to spawn the groups:

Code:
local raidFrame = CreateFrame('Frame', nil, UIParent)
raidFrame:SetPoint('BOTTOMLEFT', UIParent, 'BOTTOMLEFT', 620, 10)
raidFrame:SetSize(1, 1)

-- local raid = {}
for i = 1, NUM_RAID_GROUPS do
	print('SPAWN GROUP', i)
	local group = self:SpawnHeader(
		'aelUI_raid', nil, 'raid',
		'showRaid', true,
		-- 'showPlayer', true,
		'maxColumn', 1,
		'unitsPerColumn', 5,
		'columnAnchorPoint', 'LEFT',
		'yOffset', -6,
		'groupFilter', i,
		'oUF-initialConfigFunction', [[
			self:SetWidth(70)
			self:SetHeight(58)
		]]
	)

	group:SetParent(raidFrame)
	group:SetPoint('BOTTOMLEFT', (90 * (i - 1)), 0)
end

Last edited by aelen : 09-30-20 at 05:08 PM.
  Reply With Quote

WoWInterface » Featured Projects » oUF (Otravi Unit Frames) » Summoning raid frames has nil units

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off