Quantcast CharacterInfo Frame disappears after /reload - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
11-23-19, 12:35 PM   #1
Othragon
A Murloc Raider
Join Date: May 2009
Posts: 4
CharacterInfo Frame disappears after /reload

As the title says, If I /reload or relog on a different character, my character frame disappears. It cannot be recalled by any keybind (character, skills, rep or honor keybinds don't work) and it can't be manually recalled by clicking the character button on the Micromenu. The only way to fix it is fully relaunching the game client.

I have tried a new WTF config and went on addon by addon to try and replicate it so I could fix it but no luck, it's kinda mind boggling and mildly annoying at this point.

Addons that I have that might mess with the Character frame are:
DejaClassicStats
Oglow

This is the error that pops when trying to open the frame after a reload:

Message: Interface\SharedXML\SharedUIPanelTemplates.lua:426: 'for' limit must be a number
Time: Sun Nov 10 22:33:03 2019
Count: 21
Stack: Interface\SharedXML\SharedUIPanelTemplates.lua:426: 'for' limit must be a number
Interface\SharedXML\SharedUIPanelTemplates.lua:426: in function PanelTemplates_UpdateTabs' Interface\SharedXML\SharedUIPanelTemplates.lua:412: in functionPanelTemplates_SetTab'
Interface\FrameXML\CharacterFrame.lua:14: in function `ToggleCharacter'
[string "TOGGLECHARACTER0"]:1: in function <[string "TOGGLECHARACTER0"]:1>

Locals: frame = CharacterFrame {
0 = <userdata>
selectedTab = 1
}
tab = nil
(for index) = 1
(for limit) = nil
(for step) = 1
(temporary) = nil
(temporary) = nil
(temporary) = nil
(temporary) = nil
(*temporary) = "'for' limit must be a number"
GetTabByIndex = <function> defined @Interface\SharedXML \SharedUIPanelTemplates.lua:419

Anyone can figure this out? Even a script command that force recalls that frame so I could macro it would be useful at this point.
  Reply With Quote
11-24-19, 10:27 AM   #2
d87
A Flamescale Wyrmkin
 
d87's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jan 2006
Posts: 146
So it's fine without any addons?

Last edited by d87 : 11-24-19 at 10:29 AM.
  Reply With Quote
12-01-19, 07:35 PM   #3
Othragon
A Murloc Raider
Join Date: May 2009
Posts: 4
Yup, found the culprit as well, it was DejaClassicStats, basically slowing anything related to the character frame down for some reason.
  Reply With Quote

WoWInterface » AddOns, Compilations, Macros » AddOn Help/Support » CharacterInfo Frame disappears after /reload

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off