Quantcast
Carbonite support for Classic? - Page 5 - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
04-29-20, 11:56 PM   #81
ircdirk
A Molten Giant
 
ircdirk's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Nov 2014
Posts: 797
Originally Posted by drmchld View Post
For some reason my minimap and map icons only appear when I am moving. Quest icons, tracking of nodes, vendors, trainers etc.

Any ideas?
Disable all other addons try only with Carbonite + Modules enabled, it might be incompatibilty with other addon.
__________________
Carbonite and Carbonite Classic Developer
  Reply With Quote
04-30-20, 08:35 PM   #82
drmchld
A Murloc Raider
Join Date: Jan 2005
Posts: 5
Originally Posted by ircdirk View Post
Disable all other addons try only with Carbonite + Modules enabled, it might be incompatibilty with other addon.
Samething occurs. All addons disabled except for the carbonite ones.

It's had me stumped for a while now. Now error messages or anything
  Reply With Quote
05-03-20, 12:31 PM   #83
ircdirk
A Molten Giant
 
ircdirk's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Nov 2014
Posts: 797
Originally Posted by drmchld View Post
Samething occurs. All addons disabled except for the carbonite ones.

It's had me stumped for a while now. Now error messages or anything
Just tested on Classic, no problems on my side.
__________________
Carbonite and Carbonite Classic Developer
  Reply With Quote
05-03-20, 07:59 PM   #84
drmchld
A Murloc Raider
Join Date: Jan 2005
Posts: 5
Originally Posted by ircdirk View Post
Just tested on Classic, no problems on my side.
I am not the only person having this problem. I did a google search and the problem existed prior to classic, just no posts on how it was resolved, or if it was resolved.
  Reply With Quote
05-03-20, 10:41 PM   #85
ircdirk
A Molten Giant
 
ircdirk's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Nov 2014
Posts: 797
Originally Posted by drmchld View Post
I am not the only person having this problem. I did a google search and the problem existed prior to classic, just no posts on how it was resolved, or if it was resolved.
No one else is reporting this right now. No such problem on Classic or Retail.
__________________
Carbonite and Carbonite Classic Developer
  Reply With Quote
05-03-20, 11:39 PM   #86
drmchld
A Murloc Raider
Join Date: Jan 2005
Posts: 5
Originally Posted by ircdirk View Post
No one else is reporting this right now. No such problem on Classic or Retail.
Was reported on your Github last year, no resolution. Seems to be a rare but still occurring since I am reporting it

https://github.com/IrcDirk/Carbonite-Classic/issues/81

From 2018...
https://www.curseforge.com/wow/addon...te?comment=959
  Reply With Quote
05-03-20, 11:53 PM   #87
ircdirk
A Molten Giant
 
ircdirk's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Nov 2014
Posts: 797
Originally Posted by drmchld View Post
Was reported on your Github last year, no resolution. Seems to be a rare but still occurring since I am reporting it

https://github.com/IrcDirk/Carbonite-Classic/issues/81
Not related since u didnt mentioned anything about HandyNotes and you said you checked this with all addons disabled.

Originally Posted by drmchld View Post
Thats about world quest (that are not in Classic) and when they somethimes hiding when some overlays are over them selfs. Simple solution to hold Alt then active overlay will not hide. Nothing about hidding icons while moving.

If u can please record this issue and put it on YT. Also try reseting your profile.
__________________
Carbonite and Carbonite Classic Developer

Last edited by ircdirk : 05-04-20 at 12:28 PM.
  Reply With Quote
07-12-20, 08:09 PM   #88
Kingyoshi9
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: May 2009
Posts: 15
Sorry to sound like a broken record but..

Will there be any new updates to Carbonite Classic?
There are a few things that still don't work, such as Carbonite properly showing maps, objectives etc. in Battlegrounds?

Will you be supporting it to work with the next phase? Phase 5, where AQ20 and AQ40 are released?

I am not sure how much developer time it takes to fix some of these. (Am assuming a couple hours to a few days of time for some of the pending items.)

I would be more then happy to make a larger donation to get some things fixed..
  Reply With Quote
07-14-20, 12:47 AM   #89
ircdirk
A Molten Giant
 
ircdirk's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Nov 2014
Posts: 797
Originally Posted by Kingyoshi9 View Post
Sorry to sound like a broken record but..

Will there be any new updates to Carbonite Classic?
There are a few things that still don't work, such as Carbonite properly showing maps, objectives etc. in Battlegrounds?

Will you be supporting it to work with the next phase? Phase 5, where AQ20 and AQ40 are released?

I am not sure how much developer time it takes to fix some of these. (Am assuming a couple hours to a few days of time for some of the pending items.)

I would be more then happy to make a larger donation to get some things fixed..
Maps in Dungs and Battlegrounds not working since start. Didnt have time to fix it. Dont know if this event posible to fix in classic since API is restricted.
__________________
Carbonite and Carbonite Classic Developer
  Reply With Quote
07-16-20, 12:55 PM   #90
Kingyoshi9
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: May 2009
Posts: 15
I took a quick look.
It looks like a number of the functions needed to get it working (or at least partially working) are available in classic.
I can understand why this is such a large project.

UnitInBattleground
GetBattlefieldEstimatedWaitTime
GetBattlefieldFlagPosition
GetBattlefieldInstanceExpiration
GetBattlefieldInstanceInfo GetBattlefieldInstanceRunTime
GetBattlefieldPortExpiration
GetBattlefieldScore
GetBattlefieldStatData
GetBattlefieldStatInfo
GetBattlefieldStatus
GetBattlefieldTeamInfo
GetBattlefieldTimeWaited
GetBattlefieldWinner
GetBattlegroundInfo
GetBattlegroundPoints

Source: https://wow.gamepedia.com/Global_functions/Classic

I can understand why maps in instances are not working. I do not believe the API for dungeon maps was made available until much later on. But PVP it was, since I played back in vanilla and had a few addons that modified battleground maps.

Last edited by Kingyoshi9 : 07-16-20 at 12:57 PM.
  Reply With Quote
07-17-20, 11:54 PM   #91
ircdirk
A Molten Giant
 
ircdirk's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Nov 2014
Posts: 797
Ill check thouse functions later this month.
__________________
Carbonite and Carbonite Classic Developer
  Reply With Quote

WoWInterface » Featured Projects » Carbonite » Carbonite: General Discussion » Carbonite support for Classic?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off