Quantcast GetQuestLink() returning empty results - WoWInterface
 
Thread Tools Display Modes
10-26-16, 07:12 AM   #1
vvv444
A Murloc Raider
Join Date: Oct 2016
Posts: 5
GetQuestLink() returning empty results

Hi,

After the patch 7.1 release, this function seems to stop working...

/dump GetQuestLink(1)

just returns empty results...

Any idea?

Best regards,
Brizag
 
10-26-16, 08:57 AM   #2
Ketho
A Molten Giant
 
Ketho's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2010
Posts: 895
Looks like it now accepts a Quest ID (limited to currently accepted quests) instead of the quest log index
Dunno how it would work if you just want the quest at index 1, if you for some reason still need to use the quest index

Last edited by Ketho : 10-26-16 at 09:05 AM.
 
10-26-16, 09:14 AM   #3
vvv444
A Murloc Raider
Join Date: Oct 2016
Posts: 5
Actually I just wanted to find out the quest IDs of the quests that I have active. Previously I was just iterating like this:
Code:
for i = 1, GetNumQuestLogEntries() do
   ... GetQuestLink(i) ...
end
The question how do I do it now...
 
10-26-16, 11:47 AM   #4
Yocote
A Defias Bandit
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Nov 2005
Posts: 2
You can get the ID from GetQuestLogTitle. Here is a snippet from my code in QuestSounds; (GetQuestLogTitle returns more values, but I didn't put those in variables since I didn't need them).

Code:
local title, level, _, _, _, complete, daily, id = GetQuestLogTitle(index)
local link = GetQuestLink(id)
 
10-26-16, 02:22 PM   #5
vvv444
A Murloc Raider
Join Date: Oct 2016
Posts: 5
Thank you!
 
 

WoWInterface » Site Forums » Archived Beta Forums » Legion Beta archived threads » GetQuestLink() returning empty results

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off