Quantcast
Can someone write me a simple add-on? - Page 2 - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
05-26-21, 09:32 AM   #21
Soyier
A Deviate Faerie Dragon
 
Soyier's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Dec 2015
Posts: 10
I have a Teaching Addon repo that I use for this very purpose. It's a fully stubbed out repo, and all you have to do is fill in the blanks so to speak.

https://github.com/brittyazel/TeachingAddon

It may be helpful
  Reply With Quote
01-13-22, 10:34 AM   #22
markc1999
A Defias Bandit
 
markc1999's Avatar
Join Date: Oct 2007
Posts: 2
I was looking for this too, and had been trying to get RunBinding("INTERACTTARGET"[, "up"]) to work
At least in Classic, where does it say this is Protected?
https://vanilla-wow-archive.fandom.c...ding_Functions
says "PROTECTED" before api commands that are protected, and this doesnt have that?
https://wowwiki-archive.fandom.com/wiki/API_RunBinding same thing
  Reply With Quote
01-16-22, 04:15 PM   #23
DahkCeles
A Cliff Giant
 
DahkCeles's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jun 2020
Posts: 73
You are looking at archived wikis from long ago. The community has consolidated on Wowpedia.

https://wowpedia.fandom.com/wiki/Wor...I#Key_Bindings
  Reply With Quote
01-16-22, 09:34 PM   #24
Mastalock
A Defias Bandit
Join Date: Jan 2022
Posts: 2
Wierd... it was saying I could not reply? I had to make a new account
Not sure why.. doesnt make any sense and had no notices in mail/here

Anyway, reguardless of which of those many sites.. why do none of them (including the one u linked) have the PROTECTED flag?
  Reply With Quote
01-17-22, 10:31 AM   #25
Dridzt
A Pyroguard Emberseer
 
Dridzt's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Nov 2005
Posts: 1,306
The detail page for RunBinding has that info
RunBinding cannot be used to call a Protected Function from insecure execution paths.
  Reply With Quote
01-17-22, 01:53 PM   #26
Mastalock
A Defias Bandit
Join Date: Jan 2022
Posts: 2
So it's because InteractTarget is protected that it wont work?
  Reply With Quote
03-27-22, 04:40 AM   #27
phage
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Apr 2021
Posts: 15
Originally Posted by Mastalock View Post
So it's because InteractTarget is protected that it wont work?
You won't be able to perform this within one keybind but having a function that first the targets the NPC, then interacts with NPC works. I modified the script that was posted here and bound it to my space bar. Whenever I log in, I'm able to spam my space bar to interface with my auction house NPC, which is what my goal was from the beginning.
  Reply With Quote

WoWInterface » AddOns, Compilations, Macros » AddOn Search/Requests » Can someone write me a simple add-on?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off