Quantcast
Can't post in addon comment section - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
04-26-11, 09:31 AM   #1
acapela
A Cobalt Mageweaver
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2007
Posts: 241
Can't post in addon comment section

tried to post a comment just now in my addon's comment section. don't get any sort of error, but no comment appears.

have i hit some sort of limit, or something?

the page for the affected addon: Aloft (Beta)
__________________
Retired author/maintainer of Aloft (the nameplate addon)
http://www.wowinterface.com/download...AloftBeta.html
-----
Zippy said it best: "All life is a BLUR of Republicans and Meat!"
  Reply With Quote
04-26-11, 09:45 AM   #2
Cairenn
Credendo Vides
 
Cairenn's Avatar
Premium Member
WoWInterface Admin
Join Date: Mar 2004
Posts: 7,111
That's very odd, I was just able to post a comment with no problem. The latest comment I see is on the 10th of March. Have you tried to post anything since?
__________________
“Do what you feel in your heart to be right — for you’ll be criticized anyway.” ~ Eleanor Roosevelt
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Co-Founder & Admin: MMOUI
FaceBook Profile, Page, Group
Avatar Image by RaffaeleMarinetti
  Reply With Quote
04-26-11, 09:53 AM   #3
Dolby
PPAP
 
Dolby's Avatar
WoWInterface Admin
Join Date: Feb 2004
Posts: 2,259
I dont see any problems, there is no cap. Lightheaded has way more comments.

Check the comment options dropdown and make sure you have them sorted correctly.
  Reply With Quote
04-26-11, 10:25 AM   #4
acapela
A Cobalt Mageweaver
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2007
Posts: 241
i have bumped into this before, but had forgotten about it. i just now remembered, and was able to post a comment.

apparently your forum system precludes posting exactly the same comment (body, and i assume including title as well) in different comments sections. don't know if this is unique to addon comments or if the forums worth this way as well (never tried cross-posting on the forums).

anyway, when this happens, no error message is produced (as far as i can tell), it just "silently fails".

i added the word "thanks" to the end of the message i was having trouble with, and everything went fine.

thanks.
__________________
Retired author/maintainer of Aloft (the nameplate addon)
http://www.wowinterface.com/download...AloftBeta.html
-----
Zippy said it best: "All life is a BLUR of Republicans and Meat!"
  Reply With Quote
04-26-11, 10:31 AM   #5
Cairenn
Credendo Vides
 
Cairenn's Avatar
Premium Member
WoWInterface Admin
Join Date: Mar 2004
Posts: 7,111
Ah yes. That's one of our anti-spam measures.
  Reply With Quote

WoWInterface » Site Forums » Site help, bugs, suggestions/questions » Can't post in addon comment section

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off