Quantcast
b) wrong size 4 or c) wrong size 4 - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
04-07-12, 11:12 AM   #1
Léthalvenom
A Wyrmkin Dreamwalker
 
Léthalvenom's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Oct 2011
Posts: 50
b) wrong size 4 or c) wrong size 4

Since today i noticed i m getting these 2 messages in my chat window when i m in a dungeon/raid killing stuff,doesn t happen when i m not in combat
b) wrong size 4
c) wrong size 4

Does any one know whats causing this? its just written and spamming in white in my chatbox.
Really don t have a clue whats causing this :S
Disabled and erased some saved variables allready after deleting new add-ons but it keeps appearing.

Last edited by Léthalvenom : 04-07-12 at 11:21 AM.
  Reply With Quote
04-07-12, 11:49 AM   #2
Waky
A Cobalt Mageweaver
 
Waky's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Aug 2010
Posts: 200
Could you give a list of your addons that you're using? I've never heard anyone talk about this problem before, lol.
  Reply With Quote
04-07-12, 11:59 AM   #3
Léthalvenom
A Wyrmkin Dreamwalker
 
Léthalvenom's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Oct 2011
Posts: 50
BugGrabber
NPCscan
Ace3
ACP
Atlasloot
Broker
Bartender
Baudbag
Bazooka
Bigbrother
Bigwigs
Buttonfacade
CaelNameplates
Decursive
ElkBuffBars
Fatality
Forte exorcist
Gatherer
Gladius
Guildcheck
kgpanels
Masque
Omen
Omnicc
Perfect raid
Prat
Quartz
Recount
Sct
Sexymap
Stuf
TipTac

Also tried MiirGui and Raven yesterday but deleted it and the settings
  Reply With Quote
04-07-12, 12:13 PM   #4
Xrystal
nUI Maintainer
 
Xrystal's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2006
Posts: 5,469
If you only noticed it today did you add a new addon today .. or newly downloaded a version of an addon ?

That message sounds like a message that might be used for debugging purposes and has been overlooked from the removal routine prior to uploading.
__________________
  Reply With Quote
04-07-12, 12:19 PM   #5
Léthalvenom
A Wyrmkin Dreamwalker
 
Léthalvenom's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Oct 2011
Posts: 50
Tried MiirGui and Raven yesterday but deleted the variables in my WTF,also just installed Stuf recently instead of Pitbull but didn t notice problems with it before.
Yesterday i tried MiirGui and Raven (for replacement of Elkbuffbars) got busy with it configuring settings of Raven etc so logged off late.
Today when entering a dungeon to see how all worked in party and fights i noticed the spam,since its repeatedly when in combat.

Edit : Disabling CealNameplates (retro) and removing the variables did the trick so far,tested it out in an hc and got no more spam atm.

Last edited by Léthalvenom : 04-07-12 at 01:22 PM.
  Reply With Quote
04-07-12, 02:37 PM   #6
unlimit
Lookin' Good
 
unlimit's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Aug 2008
Posts: 484
Was just randomly browsing caelNameplate's comments (don't ask me why), and saw this.

Originally Posted by Caellian
Originally Posted by ForeverTheGM
Your debug code was left in for the last release.

lua Code:
  1. print("b) wrong size "..floor(self:GetHeight()))
  2. print("c) wrong size "..floor(self:GetHeight()))
That makes me curious, did you see it happen ? cuz the reason why i forgot about it is exaclty because i've never seen it happen again.
So, I'm going to make an educated guess and say your error lies with caelNameplates.
__________________


kúdan: im playing pantheon
JRCapablanca: no youre not
** Pantheon has been Banned. **
  Reply With Quote
04-07-12, 03:13 PM   #7
Léthalvenom
A Wyrmkin Dreamwalker
 
Léthalvenom's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Oct 2011
Posts: 50
yeah i editted my last post. Found out myself bout it,tho i m using Cealnameplates retro. But prolly this is whats causing it...
Damn shame i allways loved those nameplates
  Reply With Quote
04-07-12, 03:26 PM   #8
Waky
A Cobalt Mageweaver
 
Waky's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Aug 2010
Posts: 200
Originally Posted by Léthalvenom View Post
yeah i editted my last post. Found out myself bout it,tho i m using Cealnameplates retro. But prolly this is whats causing it...
Damn shame i allways loved those nameplates
As long as the nameplates are working fine, you can just go comment out or delete those 2 lines unlimit was referring to.
  Reply With Quote
04-07-12, 03:37 PM   #9
Léthalvenom
A Wyrmkin Dreamwalker
 
Léthalvenom's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Oct 2011
Posts: 50
soo deleting those two lines should fix it?
Ok i ll try that than,hope i don t screw anything up hehe
  Reply With Quote
04-07-12, 03:40 PM   #10
Waky
A Cobalt Mageweaver
 
Waky's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Aug 2010
Posts: 200
Originally Posted by Léthalvenom View Post
soo deleting those two lines should fix it?
Ok i ll try that than,hope i don t screw anything up hehe
Those two lines have absolutely no value in the code other than to present the

b) wrong size...
c) wrong size...

They won't change how the addon functions in any manner.
  Reply With Quote
04-07-12, 03:52 PM   #11
Léthalvenom
A Wyrmkin Dreamwalker
 
Léthalvenom's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Oct 2011
Posts: 50
it worked idd,ty very much for your help all. So looking forward to upload the new version my ui soonish

And yeh waky i m using your broker add-ons also for a large part,great job on those m8

Last edited by Léthalvenom : 04-07-12 at 03:59 PM.
  Reply With Quote
04-07-12, 04:34 PM   #12
Waky
A Cobalt Mageweaver
 
Waky's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Aug 2010
Posts: 200
Originally Posted by Léthalvenom View Post
And yeh waky i m using your broker add-ons also for a large part,great job on those m8
Haha, thanks Glad to see you got your problem fixed!
  Reply With Quote

WoWInterface » AddOns, Compilations, Macros » AddOn Help/Support » b) wrong size 4 or c) wrong size 4

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off