Quantcast
Context Menu Question - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
06-07-08, 03:40 PM   #1
obsidianblack
A Cobalt Mageweaver
 
obsidianblack's Avatar
Join Date: Jul 2007
Posts: 239
Context Menu Question

What file holds the data that auto populates the context menu? I have edited the layouts to my liking, but it gets annoying to have to always re-setup my context menu, i'd like to edit that one the way i want too.
__________________

  Reply With Quote
06-07-08, 03:48 PM   #2
DocEVL
A Cobalt Mageweaver
 
DocEVL's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Apr 2008
Posts: 232
Originally Posted by obsidianblack View Post
What file holds the data that auto populates the context menu? I have edited the layouts to my liking, but it gets annoying to have to always re-setup my context menu, i'd like to edit that one the way i want too.
Mazzifier/Mazzifier_Buttons.lua starting around line 574
  Reply With Quote
06-07-08, 03:51 PM   #3
obsidianblack
A Cobalt Mageweaver
 
obsidianblack's Avatar
Join Date: Jul 2007
Posts: 239
Awesome Thank you very much.
__________________

  Reply With Quote
07-03-08, 06:32 AM   #4
firest4rter
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Sep 2007
Posts: 10
Ok, so where can I manually edit the context menu. I dont mazzify often and just want to make some changes. Can't work out where the settings are, anyone know?
  Reply With Quote
07-04-08, 07:15 AM   #5
firest4rter
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Sep 2007
Posts: 10
Bump - : where do I manually edit what is in my context menu? I dont care about mazzify process, just want to manually change a few things.
  Reply With Quote
07-04-08, 08:11 AM   #6
Thoragh
A Cliff Giant
Join Date: Apr 2007
Posts: 78
Doc answered your question above.
  Reply With Quote
07-04-08, 08:36 AM   #7
firest4rter
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Sep 2007
Posts: 10
No, if you read my question I clearly state I am not interested in the mazzify section, just purely want to manually edit the context manu.
  Reply With Quote
07-04-08, 10:05 AM   #8
Thoragh
A Cliff Giant
Join Date: Apr 2007
Posts: 78
I don't believe there is a place in game to manually edit the menu. You can try dragging the buttons to the menu. Only other way is to edit the LUA.
  Reply With Quote
07-04-08, 01:17 PM   #9
Mazzlefizz
A Pyroguard Emberseer
 
Mazzlefizz's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jan 2006
Posts: 3,521
Originally Posted by firest4rter View Post
No, if you read my question I clearly state I am not interested in the mazzify section, just purely want to manually edit the context manu.
Well, the question makes little sense. The contents of buttons are stored server-side, so you either put stuff in them manually like any other button in the UI, i.e. drag and drop skills and items manually on to it, or you alter the code that drags and drops them for you, i.e. the code of the Mazzifier. There's no instructions needed for the former, and you've already gotten instructions for the latter.
__________________
MazzleUI Home Page: Mazzlefizz.WoWInterface.com
Info, FAQs, Forums, Download can be found at that link.
  Reply With Quote
07-04-08, 04:47 PM   #10
firest4rter
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Sep 2007
Posts: 10
Thankyou so much for the response. Yes my question was stupid. For whatever reason I thought it must have been client side and I went digging through all the files looking for it, gave up and searched the forums, found this thread which was close to my answer.

Anyways, thanks heaps for the response and for the addon that makes my WoW experience much more fun.
  Reply With Quote

WoWInterface » AddOns, Compilations, Macros » AddOn Help/Support » Context Menu Question

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off