Quantcast
Usage of Pawn - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
12-11-16, 02:31 PM   #1
Yonaz
A Fallenroot Satyr
Join Date: Jul 2016
Posts: 28
Usage of Pawn

How are you using Pawn? I downloaded and use it "out-of-the-box". Do I have to run a new sim for it, or can I let it decide my gear? As prot pala, Haste is my stat, but a gear with half the haste another has is marked as upgrade..should I use it?
__________________
twitch.tv/the_yonaz
  Reply With Quote
12-11-16, 06:05 PM   #2
SDPhantom
A Pyroguard Emberseer
 
SDPhantom's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,974
It has default stat weights provided by Mr. Robot. It'll choose one based on your class and spec. Some sites like Icy Veins also provide Pawn strings with some of their guides and you can import them to use their customized stat weights as well. This is entirely optional, but it has the capability.
__________________
ESOUI AddOns | WoWInterface AddOns
"All I want is a pretty girl, a decent meal, and the right to shoot lightning at fools."
-Anders (Dragon Age: Origins - Awakening)
  Reply With Quote
12-11-16, 07:12 PM   #3
tonyis3l33t
A Cyclonian
 
tonyis3l33t's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jan 2006
Posts: 47
This is how I use it

https://www.reddit.com/r/wow/comment..._get_personal/
  Reply With Quote
12-11-16, 07:59 PM   #4
SDPhantom
A Pyroguard Emberseer
 
SDPhantom's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,974
The OP was asking if he could use it without running a simulation, the simple answer is yes. Just because something has the capability doesn't mean it's required for the addon to function.
__________________
ESOUI AddOns | WoWInterface AddOns
"All I want is a pretty girl, a decent meal, and the right to shoot lightning at fools."
-Anders (Dragon Age: Origins - Awakening)

Last edited by SDPhantom : 12-11-16 at 08:03 PM.
  Reply With Quote
12-12-16, 06:25 AM   #5
tonyis3l33t
A Cyclonian
 
tonyis3l33t's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jan 2006
Posts: 47
Here's the Pawn weights I use for prot paladin. Many specs (heals and tanks) have pretty static weights due to lack of a clear simulation method.

This comes from Paladin discord server

Official(tm) Pawn weights
( Pawn: v1: "Balanced v1": Strength=2.76, Stamina=4.26, CritRating=2.71, HasteRating=4.03, MasteryRating=3.25, Versatility=3.73, Armor=9)
( Pawn: v1: "Survival v1": Strength=1.73, Stamina=5.06, CritRating=2.16, HasteRating=3.30, MasteryRating=2.85, Versatility=3.44, Armor=10.66)
  Reply With Quote
02-11-17, 07:25 AM   #6
Marsgames
An Aku'mai Servant
 
Marsgames's Avatar
Join Date: Jul 2016
Posts: 33
https://mods.curse.com/addons/wow/gearhelper

Maybe a little bit lighter than pawn
  Reply With Quote
02-11-17, 07:41 PM   #7
SDPhantom
A Pyroguard Emberseer
 
SDPhantom's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,974
Future Update :
Ability to have custom weight
Not quite supported yet.

Though for out-of-the-box experience, maybe? Stat weights are highly opinionated and no simulation can be 100% correct.
Looking at the description page itself, it has a lot of feature bloat (added stuff that has nothing to do with gear comparisons).
__________________
ESOUI AddOns | WoWInterface AddOns
"All I want is a pretty girl, a decent meal, and the right to shoot lightning at fools."
-Anders (Dragon Age: Origins - Awakening)

Last edited by SDPhantom : 02-11-17 at 07:47 PM.
  Reply With Quote

WoWInterface » AddOns, Compilations, Macros » AddOn Help/Support » Usage of Pawn

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off