Quantcast PlaySound() - WoWInterface
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
07-17-17, 07:49 AM   #1
liquidbase
A Black Drake
 
liquidbase's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Apr 2010
Posts: 82
PlaySound()

Hi there!

At the moment I work on the current version of DuffedUI to make it ready for 7.3.
I had a weird problem with PlaySound(). The line in my code ist correctly written and worked well on Live-Server but on PTR I get the following error-message:
Code:
1x DuffedUI\modules\loot\bags.lua:691: Usage: PlaySound(soundKitID, optional["SFX","Music","Ambience", "Dialog" or "Master"], [forceNoDuplicates, runFinishCallback])
[C]: in function `PlaySound'
DuffedUI\modules\loot\bags.lua:691: in function `CloseAllBags'
DuffedUI\modules\loot\bags.lua:711: in function `ToggleBags'
DuffedUI\modules\loot\bags.lua:785: in function `ToggleAllBags'
DuffedUI\modules\loot\bags.lua:794: in function `Enable'
DuffedUI\modules\loot\bags.lua:800: in function <DuffedUI\modules\loot\bags.lua:799>

Locals:
(*temporary) = "igBackPackClose"
The line in my bag-code looks like this one:
Lua Code:
  1. function Bags:CloseAllBags()
  2.     if MerchantFrame:IsVisible() or InboxFrame:IsVisible() then return end
  3.     CloseAllBags()
  4.     PlaySound("igBackPackClose")
  5. end

Soundfile is correct and the channel is not necessary because it is missing the client uses the master-channel. Anyone have the same issue or an idea how I can fix this?

greetz liquid
  Reply With Quote
 

WoWInterface » PTR » PTR UI Bugs » PlaySound()

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off