Quantcast Using mod settings on another PC - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
06-10-09, 09:55 AM   #1
Gaziel
A Defias Bandit
Join Date: Jun 2009
Posts: 2
Question Using mod settings on another PC

Hi, i wanted to know if i am able to use my addons' saved settings on another PC? I am going to play WoW on another computer in summer, and i dont want to reconfigure all of my addons' settings again and again.

I m using bartender, qhelper, decursive, afflicted, bagnon, gladius, dbm, msbt, dcp, omen, sexymap, shieldmonitor...

If i can do it, how?

Thanks in advance.
  Reply With Quote
06-10-09, 09:58 AM   #2
Petrah
A Pyroguard Emberseer
 
Petrah's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jan 2008
Posts: 2,988
All you need to do is back up your Interface and WTF folders to thumbdrive/cd or whatnot. I normally make a regular backup of those files and zip em up on my backup drive.
__________________
♪~ ( ) I My Sonos!
AddOn Authors: If your addon spams the chat box with "Addon v8.3.4.5.3 now loaded!", please add an option to disable it!
  Reply With Quote
06-10-09, 11:13 PM   #3
Fonjask
A Fallenroot Satyr
 
Fonjask's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Apr 2008
Posts: 24
Taken from Wowwiki:
Originally Posted by http://www.wowwiki.com/Saving_variables_between_game_sessions
Saved variables are stored on a per-account basis:

WTF\Account\ACCOUNTNAME\SavedVariables\AddOnName.lua - Per-account settings for each individual AddOn.
WTF\Account\ACCOUNTNAME\RealmName\CharacterName\AddOnName.lua - Per-character settings for each individual AddOn.

Moving its contents to another computer will therefore make that computer have the same settings as the addons you copied the SavedVariables from.
__________________
~~~~~~~~~~~~
  Reply With Quote
06-11-09, 12:57 AM   #4
Toadstool
A Fallenroot Satyr
 
Toadstool's Avatar
Join Date: Mar 2009
Posts: 20
yup, its as simple as a copy and paste.
  Reply With Quote
06-11-09, 11:47 AM   #5
Gaziel
A Defias Bandit
Join Date: Jun 2009
Posts: 2
thanks for the answers, ill try it
  Reply With Quote

WoWInterface » AddOns, Compilations, Macros » AddOn Help/Support » Using mod settings on another PC

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off