Quantcast
Version: 10.0.7_alpha - WoWInterface
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
11-23-14, 05:40 AM   #1
MNKyDeth
A Theradrim Guardian
Join Date: Oct 2008
Posts: 60
Version: 10.0.7_alpha

I am really enjoying 10.0.7, many less visible issues that I am running into lately. Thanks Sigg.
However I did still get this Lua error, same one that I got in 10.0.6.

[string "local windowpath = "RDXDiskTheme:MD3:Player..."]:211: attempt to compare number with nil

Stack trace:
-----------
...erface\AddOns\RDX\Designs\Lists\HeaderAuraEngine.lua:161: in function <...erface\AddOns\RDX\Designs\Lists\HeaderAuraEngine.lua:161>

continued...

RDX: Window <RDXDiskTheme:MD3:Raid_Frame_Pet> caused a paint error.

Extended info:
-----------
Pointer: table: 00000000285E9F40
Identity: RDXDiskTheme:MD3:Raid_Frame_Pet
Path: RDXDiskTheme:MD3:Raid_Frame_Pet
Error
--------
[string "local windowpath = "RDXDiskTheme:MD3:Raid_F..."]:129: attempt to index field 'Texture_texparlera' (a nil value)

more ....

RDX: Window <RDXDiskTheme:MD3:Raid_Frame> caused a paint error.

Extended info:
-----------
Pointer: table: 000000002C2D3F70
Identity: RDXDiskTheme:MD3:Raid_Frame
Path: RDXDiskTheme:MD3:Raid_Frame
Error
--------
[string "local windowpath = "RDXDiskTheme:MD3:Raid_F..."]:129: attempt to index field 'Texture_texparlera' (a nil value)

This is using the sitrax buff indicator in the upper right of the screen I just copied it into my theme so I had something to work from.

The next thing I noticed is that I was doing a Molten Core level 100 run this past day and the first two battles in the instance I was DC'd. I am not for sure if this was an RDX issue or not but after reconnecting the game smoothed out and was playable. In my chat window I kept getting text saying that I was not in a raid or raid group. It was like an error because it kept repeating. Thought I would mention it though.

Edit 1:
I was using the default sitrax raid frames as well as I really enjoy those ones. The only change I made to them from the default setup was set periodic repaint on them. Same way since wotlk since I been using them. Also, on the sitrax raid frames the role icon does not change from a healing + symbol. I looked into it but everything seems normal to display roles, it just never changes to the proper role of people in my groups.

Last edited by MNKyDeth : 11-23-14 at 05:42 AM.
  Reply With Quote
 

WoWInterface » Featured Projects » OpenRDX » OpenRDX Support » OpenRDX: Bug/Error Reports » Version: 10.0.7_alpha

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off