Quantcast
GetItemInfo() returning lots of nil values - WoWInterface
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
11-09-18, 07:31 AM   #1
LudiusMaximus
A Cobalt Mageweaver
 
LudiusMaximus's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2018
Posts: 219
GetItemInfo() returning lots of nil values

I got a bug report for my addon suggesting that my call of

Code:
local _, _, _, _, itemMinLevel, _, itemSubType, _, _, _, _, itemTypeId = GetItemInfo(itemLink)
with
Code:
itemLink = "|cff0070dd|Hitem:157953::::::::120:255::25:2:1487:4785:::|h[Bilewing Helmet]|h|r"
is returning a lot of nil values (in particular for itemMinLevel):
Code:
_ = nil
_ = nil
_ = nil
_ = nil
itemMinLevel = nil
_ = nil
itemSubType = nil
_ = nil
_ = nil
_ = nil
_ = nil
itemTypeId = nil
(*temporary) = 120
(*temporary) = "player"
(*temporary) = 120
Or am I misreading the error message?
Unfortunately, I do not have this item "Bilewing Helmet", so I cannot try to reproduce this behaviour.

Could anybody have a look at this for me or give me another idea of how to approach this?

Here is again the bug report with the full error message:
https://github.com/LudiusMaximus/Bag...Level/issues/1

Thanks!
  Reply With Quote
 

WoWInterface » Developer Discussions » Lua/XML Help » GetItemInfo() returning lots of nil values

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off