Quantcast
Fishing Mod - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
03-25-05, 04:59 AM   #1
Szakura
A Fallenroot Satyr
 
Szakura's Avatar
Join Date: Feb 2005
Posts: 26
Question Fishing Mod

I've been trying to find this fishing mod, but I kinda only guess what the name of it was...tackle gear? box? i'm not sure. If any of you know where I can find this I'd be much appreciated!
__________________



"Now go to your rooms and spank yourselves!" - Homer Simpson
  Reply With Quote
03-25-05, 05:08 AM   #2
Cairenn
Credendo Vides
 
Cairenn's Avatar
Premium Member
WoWInterface Admin
Join Date: Mar 2004
Posts: 7,113
There used to be a "TackleBox" addon as part of the Cosmos Compilation. I think, however, that it has been removed for one reason or another. Not positive, but that's what I seem to remember hearing.
__________________
“Do what you feel in your heart to be right — for you’ll be criticized anyway.” ~ Eleanor Roosevelt
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Co-Founder & Admin: MMOUI
FaceBook Profile, Page, Group
Avatar Image by RaffaeleMarinetti
  Reply With Quote
03-25-05, 08:18 AM   #3
Remelio
 
Remelio's Avatar
Join Date: Dec 2004
Posts: 696
It was tacklebox. Basically all it did was equip your fishing pole (and hat if you had one) and allow you to re-cast by right clicking your mouse. - which happens when you loot your bobber, so pretty much instant re-casting. Not sure if it was updated or not because the patch that nerfed fishing was when I stopped using Cosmos.
  Reply With Quote
03-25-05, 08:56 AM   #4
LaRIC
Premium Member
 
LaRIC's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jan 2005
Posts: 23
Tacklebox

I use tacklebox on a regular basis.

It works fine still. (atleast before 1.3.0 wich is just up on the euro servers)
  Reply With Quote
03-25-05, 09:27 AM   #5
ngohailong
A Murloc Raider
Join Date: Feb 2005
Posts: 8
TackleBox is stand-alone right now. All you have to do is get the mod and type /tb eascast and the other command too (forgot). Before that it was bundled with cosmos and it had options to turn it on automatically.

TackleBox also creates a macro by itself for you convenient use.

And it hasn't been updated at all, but still works. Just need to update it using a TOC program.
  Reply With Quote
03-28-05, 06:35 PM   #6
Szakura
A Fallenroot Satyr
 
Szakura's Avatar
Join Date: Feb 2005
Posts: 26
Thumbs up Thank ya!

Once again, quick response and great input from others! Thank you!
__________________



"Now go to your rooms and spank yourselves!" - Homer Simpson
  Reply With Quote
04-08-05, 06:27 PM   #7
Keovar
A Fallenroot Satyr
 
Keovar's Avatar
Join Date: Mar 2005
Posts: 28
Originally Posted by ngohailong
TackleBox is stand-alone right now. All you have to do is get the mod and type /tb eascast and the other command too (forgot). Before that it was bundled with cosmos and it had options to turn it on automatically.

TackleBox also creates a macro by itself for you convenient use.

And it hasn't been updated at all, but still works. Just need to update it using a TOC program.
The commands are "/tb easycast" and "/tb fastcast". You don't really need to worry about the "outdated" version, just turn off version checking. Otherwise, you don't need a "TOC program" if you:
1. Know how to use a simple text editor such as Notepad.
and
2. Know how to find the TOC file for the mod... right inside the folder named "TackleBox". Here's a hint: it's the one with ".toc" at the end.
  Reply With Quote

WoWInterface » AddOns, Compilations, Macros » AddOn Search/Requests » Fishing Mod

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off