Quantcast
Map bugging out on me - WoWInterface
 
Thread Tools Display Modes
08-22-10, 08:16 PM   #1
kurtdh
A Murloc Raider
Join Date: Aug 2010
Posts: 4
Map bugging out on me

So I have the "maximize carbonite map instead of opening normal map" option checked.

Problem is, when I enter the Isle of Conquest battlegrounds. Most of the time when I hit "M" while I'm in the battlegrounds, no map will show up at all. It will just show a default WoW graphic of the continents.

Then sometimes, a map of the battlegrounds will show, but my character on the map will not move around the map when I move my character. And, in addition, the nodes (such as docks, workshop, etc.) do not show up on the map either, so you can't see if they are being captured by horde or alliance.

This has caused me much frustration, because every time I enter the Isle of Conquest battlegrounds, I have to go into carbonite options and turn off the map so I can use the default map.

Can someone tell me please how to fix this? I'm using the latest version of Carbonite. I also uninstalled the addon and re-installed it and it's still giving me the same problems.
 
08-23-10, 10:10 AM   #2
Chmee
A Molten Giant
Join Date: Dec 2006
Posts: 960
I suspect this is a Blizzard problem, rather than a Carbonite problem. It seems like the game doesn't know where in Azeroth the BG is.

That "default wow graphic" is the map, zoomed out so that you see all three (currently known) continents. You should be able to click on one of the continents and zoom in.
 
08-23-10, 05:21 PM   #3
kurtdh
A Murloc Raider
Join Date: Aug 2010
Posts: 4
Can I get some help with this?

This is an example of what my map sometimes looks like in isle of conquest. I open it up, none of the nodes are showing (workshop, docks, etc.), and the arrow (which is me), does not move on my map when I move. Here is a screenshot:

 
08-23-10, 05:21 PM   #4
kurtdh
A Murloc Raider
Join Date: Aug 2010
Posts: 4
Whoops, double posted. Still need help.
 
08-27-10, 02:44 PM   #5
kurtdh
A Murloc Raider
Join Date: Aug 2010
Posts: 4
Is there anybody out there providing support/help with this addon? I need help, thanks.
 
 

WoWInterface » Featured Projects » Carbonite » Carbonite Archive » Map bugging out on me

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off