Quantcast
Datastore - not enough memory - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
12-06-14, 07:14 PM   #1
nikkiboom
A Kobold Labourer
Join Date: Dec 2014
Posts: 1
Datastore - not enough memory

I'm not sure what is happening, all of a sudden I get this error



I don't really have any new addons other than the ones included in the zip file, and I don't really get this error before. It just started a few days ago.

Do you know what's going on? Please help!
  Reply With Quote
12-07-14, 01:47 AM   #2
Gethe
RealUI Developer
 
Gethe's Avatar
Premium Member
Featured
Join Date: Sep 2008
Posts: 941
From the looks of it you have an addon named "DataStore" installed, but it's saved vars file is very large (or you have very little RAM) and the game just can't read the whole thing.

I would double check your addons folder for any addon that has "DataStore" in its name, getting more RAM for your computer probably wouldn't hurt either.
__________________
Knowledge = Power; Be OP

  Reply With Quote
12-08-14, 01:59 PM   #3
blabbersoft
A Defias Bandit
 
blabbersoft's Avatar
Join Date: Oct 2009
Posts: 2
Originally Posted by nikkiboom View Post
I'm not sure what is happening, all of a sudden I get this error



I don't really have any new addons other than the ones included in the zip file, and I don't really get this error before. It just started a few days ago.

Do you know what's going on? Please help!
Do you use Altoholic? That might be the cause...
  Reply With Quote

WoWInterface » Featured Projects » RealUI » Datastore - not enough memory

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off