Quantcast help - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
12-14-14, 07:26 PM   #1
Fastroc
A Murloc Raider
Join Date: Dec 2014
Posts: 4
Gnome Sequencer

Using Gnome sequencer here is macro
Sequences['Protpally'] = {
StepFunction = [[
limit = limit or 1
if step == limit then
limit = limit % #macros + 1
step = 1
else
step = step % #macros + 1
end
]],
PreMacro = [[
/console Sound_EnableSFX 0
/targetenemy [noharm][dead]
]],
'/castsequence reset=20 Sacred Shield,Crusader Strike,Crusader Strike,Crusader Strike,Crusader Strike,Crusader Strike,Crusader Strike',
'/cast Judgment',
'/cast Holy Wrath',
"/cast Avenger's Shield",
'/cast [@player] Holy Prism',
'/cast Hammer of Wrath',
'/cast Consecration',
PostMacro = [[
/cast Shield of the Righteous
/startattack
/script UIErrorsFrame:Hide();
/console Sound_EnableSFX 1
]],
}

Now after you save and go into wow you type /macro macro screen comes up you type in macro name in this cause be Protpally. After you hit enter saves macro and in enter macro command box should say
#showtooltip
/cast Protpally
mine shows nothing and macro does work

Last edited by Fastroc : 12-17-14 at 02:48 AM. Reason: better explain
  Reply With Quote
12-14-14, 07:46 PM   #2
Duugu
Premium Member
 
Duugu's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Nov 2006
Posts: 851
Ehm. What?
  Reply With Quote
12-14-14, 09:17 PM   #3
Coote
A Scalebane Royal Guard
 
Coote's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Apr 2007
Posts: 440
Is this for a bot or something? This definitely isn't how WoW macros work. At all.
__________________

"This is the fifteen-thousandth four hundredth and ninety-eighth occurence".
  Reply With Quote
12-14-14, 09:33 PM   #4
semlar
A Pyroguard Emberseer
 
semlar's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2007
Posts: 1,059
It's for GnomeSequencer and it's my own fault for not making an interface for it because people are having a hell of a time editing a text file.
  Reply With Quote
12-15-14, 10:28 AM   #5
Duugu
Premium Member
 
Duugu's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Nov 2006
Posts: 851
Originally Posted by semlar View Post
It's for GnomeSequencer and it's my own fault for not making an interface for it because people are having a hell of a time editing a text file.
Doh. This explains a lot. Thanks Semlar.
  Reply With Quote
12-15-14, 08:23 PM   #6
MoonWitch
A Firelord
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2007
Posts: 455
The OP could have at least mentioned what add-on it was for, or something to give a pointer - other then Help - BOOM. Just tossing that out there :P
__________________
  Reply With Quote
12-17-14, 07:07 AM   #7
Mirrikh
A Flamescale Wyrmkin
 
Mirrikh's Avatar
AddOn Compiler - Click to view compilations
Join Date: Sep 2011
Posts: 111
Using Gnome sequencer here is macro
but he did say the addon name.
  Reply With Quote
12-17-14, 11:25 AM   #8
ravagernl
Proceritate Corporis
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2006
Posts: 1,176
Originally Posted by Fastroc View Post
command box should say
#showtooltip
/cast Protpally
mine shows nothing and macro does work
@semlar: Shouldn't that be /click ProtPally? I imagine ProtPally is a frame here.
  Reply With Quote
12-17-14, 02:56 PM   #9
Fastroc
A Murloc Raider
Join Date: Dec 2014
Posts: 4
Yes click Protpally my problem is having it work in the game
  Reply With Quote
12-17-14, 03:08 PM   #10
semlar
A Pyroguard Emberseer
 
semlar's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2007
Posts: 1,059
Most people have problems installing it in the first place, check that it's actually showing up in the addons list in-game and make sure it's being loaded.

If you didn't name the Sequences file correctly but it's being loaded it would print an error message to the chat when you log in.

If there's a problem with what you wrote in the file it would be throwing a lua error when you log in, if you have "show lua errors" enabled under the help section of the interface menu.
  Reply With Quote
12-17-14, 03:48 PM   #11
Fastroc
A Murloc Raider
Join Date: Dec 2014
Posts: 4
I know it is in the add-on menu Did not check the chat when loaded one day it work next day it did not.
  Reply With Quote
12-17-14, 03:51 PM   #12
Fastroc
A Murloc Raider
Join Date: Dec 2014
Posts: 4
I know it is in the add-on menu Did not check the chat when loaded one day it work next day it did not. Thankyou for help will let you know how it goes
  Reply With Quote

WoWInterface » AddOns, Compilations, Macros » AddOn Help/Support » help

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off