Quantcast
not well-formed error and OnUpdate script not working. Help? - WoWInterface
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
12-14-20, 06:00 PM   #1
Krainz
A Wyrmkin Dreamwalker
Join Date: Oct 2016
Posts: 57
not well-formed error and OnUpdate script not working. Help?

This is the TOC:

UIMod.toc
Lua Code:
  1. ## Interface: 40200
  2. ## Title: UI Modifier
  3. ## Notes: Modifies other addons that change the UI
  4. ## Author: Krainz
  5. ## Version: 1.0
  6.  
  7. core.xml
  8. core.lua

core.lua
Lua Code:
  1. local addon, ns = ...
  2.  
  3. local f = CreateFrame("Frame")
  4.  
  5.  
  6. f:RegisterEvent("PLAYER_ENTERING_WORLD")
  7. f:RegisterEvent("PLAYER_LOGIN");
  8. f:SetScript("OnEvent", function(self, event, ...)
  9.     local garrisonType = C_Garrison.GetLandingPageGarrisonType()
  10.     local covenantID = C_Covenants.GetActiveCovenantID()
  11.     local gwbutton = GwGarrisonButton
  12.     if event == "PLAYER_ENTERING_WORLD" then
  13.         print("UIMOD: Hello! Hello " .. event);
  14.         print(covenantID);
  15.  
  16.         if gwbutton then
  17.             print("UIMOD Entering World: GW2 UI Garrison Button is shown. Hiding.");
  18.             gwbutton:Hide();
  19.         end
  20.  
  21. --      if not covenantID=0 or garrisonType=3 then
  22. --          print("UIMOD: Covenant Chosen or Order Hall enabled.");
  23. --          if gwbutton and gwbutton:IsShown() then
  24. --              print("UIMOD: GW2 UI Garrison Button is shown. Hiding.");
  25. --              gwbutton:Hide();
  26. --          end
  27. --      end
  28.     elseif event == "PLAYER_LOGIN" then
  29.         print("UIMOD: Hello! Hello " .. event);
  30.         print(covenantID);
  31.  
  32.         if gwbutton then
  33.             print("UIMOD Player Login: GW2 UI Garrison Button is shown. Hiding.");
  34.             gwbutton:Hide();
  35.         end
  36.     end
  37. end)
  38.  
  39.  
  40. local UIMod_UpdateInterval = 1.0; -- How often the OnUpdate code will run (in seconds)
  41.  
  42.  
  43. function UIMod_OnUpdate(self, elapsed)
  44.     local gwbutton = GwGarrisonButton
  45.   self.TimeSinceLastUpdate = self.TimeSinceLastUpdate + elapsed;
  46.  
  47.  
  48.   if (self.TimeSinceLastUpdate > UIMod_UpdateInterval) then
  49.     print("UIMOD OnUpdate");
  50.         if gwbutton then
  51.             print("UIMOD OnUpdate: GW2 UI Garrison Button is shown. Hiding.");
  52.             gwbutton:Hide();
  53.         end
  54.     --
  55.  
  56.     self.TimeSinceLastUpdate = 0;
  57.   end
  58. end

core.xml
Lua Code:
  1. <Ui ...>
  2.   <Frame ...>
  3.     ...
  4.     <Scripts>
  5.       <OnLoad>self.TimeSinceLastUpdate = 0 </OnLoad>
  6.       <OnUpdate function="UIMod_OnUpdate" />
  7.     </Scripts>
  8.   </Frame>
  9. </Ui>

I get the following LUA error at login:

Message: Interface\AddOns\UIMod\core.xml(1): error: not well-formed (invalid token)
Time: Mon Dec 14 20:41:58 2020
Count: 3

I also get the following debug messages I set up to make sure each step is working as intended:

08:43:19 | UIMOD: Hello! Hello PLAYER_LOGIN
08:43:19 | 0
08:43:19 | UIMOD Player Login: GW2 UI Garrison Button is shown. Hiding.
08:43:23 | UIMOD: Hello! Hello PLAYER_ENTERING_WORLD
08:43:23 | 0
08:43:23 | UIMOD Entering World: GW2 UI Garrison Button is shown. Hiding.

What happens is: the button doesn't get hidden and the OnUpdate script doesn't seem to be running.

However, if I just type the following:

/script local gwgarrison=GwGarrisonButton if gwgarrison then gwgarrison:Hide(); end
Then the button is properly hidden. I noticed that, however, the GW2 UI addon later on makes the button reappear, which is why the OnUpdate function is important.

Any ideas to what I may be doing wrong?
  Reply With Quote
 

WoWInterface » Developer Discussions » Lua/XML Help » not well-formed error and OnUpdate script not working. Help?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off