Quantcast
MainMenuBar Scaling Help - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
12-29-20, 08:06 PM   #1
3njoi
A Murloc Raider
Join Date: Dec 2020
Posts: 5
MainMenuBar Scaling Help

Hey,
Can anyone help me with scaling the default MainMenuBar?
/run MainMenuBar:SetScale(1.5) Works but in combat it scales down. I wanted to put inside my addon but I probably need to use hooksecurefunc but can't get it to work.

Anyone knows an easy way to scale it?
Thanks
  Reply With Quote
12-30-20, 12:35 PM   #2
3njoi
A Murloc Raider
Join Date: Dec 2020
Posts: 5
Lua Code:
  1. if not InCombatLockdown() then
  2.     MainMenuBar:SetMovable(true)
  3.     MainMenuBar:SetUserPlaced(true)
  4.     MainMenuBar:ClearAllPoints()
  5.     MainMenuBar:SetPoint("CENTER",UIParent,"BOTTOM",0,38)
  6.     MainMenuBar:SetScale(1.4)
  7. end
This seems to work but sometimes after I leave or join an instance the mainmenu bar becomes unresponsive (doesnt allow me to click on it, doesnt show cds and keybinds are gone )
  Reply With Quote
12-30-20, 01:47 PM   #3
Fizzlemizz
I did that?
 
Fizzlemizz's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Dec 2011
Posts: 1,349
You might want to add:
Code:
MainMenuBar.ignoreFramePositionManager = true
__________________
Fizzlemizz
Maintainer of Discord Unit Frames and Discord Art.
Author of FauxMazzle, FauxMazzleHUD and Move Pad Plus.
  Reply With Quote
12-30-20, 04:08 PM   #4
3njoi
A Murloc Raider
Join Date: Dec 2020
Posts: 5
Originally Posted by Fizzlemizz View Post
You might want to add:
Code:
MainMenuBar.ignoreFramePositionManager = true
Thanks, do you have any idea why sometimes after taking a portal, using HS my bar becomes unresponsive like that? (SS)

There is no error its working fine after I /reload
  Reply With Quote

WoWInterface » Developer Discussions » Lua/XML Help » MainMenuBar Scaling Help

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off