Quantcast
Problem with Vehicles - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
05-29-11, 07:12 AM   #1
Basso
A Fallenroot Satyr
 
Basso's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Oct 2010
Posts: 22
Problem with Vehicles

almost always i enter a vehicle i got a massive lag and cant leave the vehicle.
And if i fire at something with it i got a dc.
i figured that it is some addon but i dont find it by enabling and disabling the addons.
I use the newest version of these addons, can anybody help me?
AddOn - List

Last edited by Basso : 05-29-11 at 07:19 AM.
  Reply With Quote
05-29-11, 08:03 AM   #2
tinyu
A Molten Giant
 
tinyu's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Nov 2006
Posts: 838
ok step by step

1) Disable all your addons, login to WoW and get in a vehicle if the lag is still there then its addon issue, if its gone then its NOT a addon issue.

2) If the lag is still there with all your addons disabled then its either your PC, internet connection or some other issue. If the lag is NOT there with your addons disabled continue to step 3

3) Enable Half your addons login to WoW, If the latency issue is NOT there then disable the first half and enable the second half once you get the lag issue goto step 4

4) When you encounter the latency issue continue disabling/Enabling your addons until the lag problems stop when they do then the issue is in the addon you just disabled contact the author or find a replacement addon.

as you dont have many addons this process wont take long
__________________
"There's no such thing as too many addons."
Lothaer
Titan Dev Team Member.

Last edited by tinyu : 05-29-11 at 08:07 AM.
  Reply With Quote
05-29-11, 08:26 AM   #3
Basso
A Fallenroot Satyr
 
Basso's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Oct 2010
Posts: 22
Im already gone through this steps two times.
Doesnt found a clue.

I thought i was gone after i updatet all AddOns, but sometime later it was there again.

Im pretty sure it is one of my AddOns.
But today i used already 4 hours to turn AddOns on and Off without finding the right one.....

I had hope that maybe someone knows wich AddOn causes this oder have similar problems.

This problem has appeared around one or two weeks ago without that i had changed anything.
  Reply With Quote
05-29-11, 08:31 AM   #4
tinyu
A Molten Giant
 
tinyu's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Nov 2006
Posts: 838
so when you disabled all your addons was the issue still there or was it gone?
__________________
"There's no such thing as too many addons."
Lothaer
Titan Dev Team Member.
  Reply With Quote
05-29-11, 08:47 AM   #5
Basso
A Fallenroot Satyr
 
Basso's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Oct 2010
Posts: 22
was gone without all addons
  Reply With Quote
05-29-11, 09:05 AM   #6
Vlad
A Molten Giant
 
Vlad's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Dec 2005
Posts: 792
Then it is an addon that causes it and you gotta figure out witch one.

Again you gotta enable half, see if it's there -if it is then it means some addon of the enabled once is the culprit. So keep halving until you find it.

I made an animation about this years ago and I am happy to report it still has it's purposes even today:
  Reply With Quote
05-29-11, 11:17 AM   #7
Lily.Petal
A Molten Giant
 
Lily.Petal's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2010
Posts: 540
Originally Posted by tinyu View Post
ok step by step

1) Disable all your addons, login to WoW and get in a vehicle if the lag is still there then its addon issue, if its gone then its NOT a addon issue.
Wouldn't it be the other way around? If the lag is still there with no addons, it's your computer, and if it's gone it's an addon?


Originally Posted by Vladinator View Post
Then it is an addon that causes it and you gotta figure out witch one.

Again you gotta enable half, see if it's there -if it is then it means some addon of the enabled once is the culprit. So keep halving until you find it.

I made an animation about this years ago and I am happy to report it still has it's purposes even today:
*SNIP*
Perfect image to explain it.
__________________

Aggro Color to KG Panels Borders - Nibelheim
Lua Based UI Hider - Nibelheim
Custom LUA PowerText - Stuf - Nibelheim, Seerah
  Reply With Quote

WoWInterface » AddOns, Compilations, Macros » AddOn Help/Support » Problem with Vehicles

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off